evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Corabiile lungi  -  StarCraft : Musafiri nepoftiţi  -  Felix II  -  Pânza de paianjen  -  Sub nori  -  Marea Neagră. Iulie  -  Joia neagră  -  O nouă zi  -  Coana mare se mărită  -  Norma  -  Delir  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Secretul  -  Engel  -  Viziune  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard  -  Piese de muzeu  -  Kamikaze  -  Avatarul  -  Proces neverbal  -  Lunga vară  -  Ciorna  -  Sindrom de plecare sau Povestiri dintr-o cârciumă de la marginea galaxiei  -  Gândacul  -  Melcul  -  Mergem acasă  -  Zona 25  -  Ulysse şi Hector  -  Luminile oraşului III  -  Castravetele  -  Luminile oraşului X  -  Fabrica de vise  -  Dl. Ics  -  Robotul  -  Criminali Umanitari  -  Răspuns fără întrebare  -  ªi vremea vine ca să plângi  -  Cojocul (Cujuh)  -  Corabia nebunilor  -  Luminile oraşului II  -  Coconul  -  Variaţiuni pe o temă mai veche  -  Comando Fox  -  O poveste de Crăciun  -  Triunghiul roşu  -  O şansă pentru câţiva  -  Cartea cu autor necunoscut  -  “Virusul”  -  Metastază  -  Emoţia reîntoarcerii


Destin

Destin
  Mădălina Dragomir
Veşnic orizont
La lumina...
Cosas de la vita
varianta print

Mădălina DragomirPublicat Luni, 17 Iunie 2002, ora 10:05

       - A fost un act constient de rautate!
      - O singura scapare...
      - Oricum de condamnat!
      - Exista circumstante... si apoi greseala a fost indreptata...
      - Prea tarziu!
     
     
      Si astfel fara nici un drept de apel, o generatie intreaga isi inceteaza existenta aici, acum, asa.
      O mai veche credinta hindusa afirma ca exista oameni, in fiecare generatie, pe umerii carora se sprijina intreaga Lume si care trebuie sa-si justifice generatia in fata lui Buddha.
      Oricine poate fi Alesul, de la ultimul paria - omul prost imbracat si urat mirositor ce sta la coltul strazii si cerseste si pe care cu totii il ocolim - pana la cel mai respectat si mai apreciat om de pe Planeta.
      In ei se regasesc ideile pure si nu palide copii ce se afla in restul dintre noi. Si astfel, si cea mai umila existenta dobandeste alta conotatie. Intreaga Existenta poate depinde de un simplu om care-si consuma propria lui bucata saraca de viata intr-un colt uitat de lume si care nici nu viseaza la adevaratul sens al vietii lui, se multumeste doar sa supravietuiasca vietii de zi cu zi.

© Copyright Mădălina Dragomir


Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online