evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Ambiguitate clinică  -  Furnizorul de vise  -  Războiul lumilor  -  Homus trolEIbuzus  -  Pierduţi în ceaţă  -  Nu ne vom mai întâlni în toamnă, domnule profesor !  -  Nopţi albe, zile negre  -  John-486  -  Children of mine  -  Rapsodia  -  Meduza (VI)  -  Planeta ascunsă  -  Citadela Asociaţiei  -  "Coincidenţă !" au strigat  -  Cursa  -  Uezen. Echilibrul lumilor  -  Colecţionarul  -  Dincolo de evoluţie  -  Praf minune (III)  -  Luminile oraşului VII  -  Alfa şi Omega  -  O şansă pentru câţiva  -  Cosas de la vita  -  Paznicul grădinii de piatră  -  O Poveste (?) modernă  -  Peştera II  -  Castravetele  -  Îmbrățișare  -  Mergem acasă  -  Coşmar  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Ea, eu şi ei  -  Jocul Zeilor (II)  -  Metastază  -  Aripile din cer  -  Pure Evil  -  Ciorna  -  Istoria spirilor de la începuturi până la trecerea munţilor  -  Un pahar de vin  -  Obsesia  -  Flida Flado  -  Blasfemii : Globul de Crăciun  -  Visul  -  Locul pierdut  -  Almateea  -  Vatmanul - Reacţiile, Epilog  -  Vatmanul - O pasiune  -  Hora Ielelor, Pensiune III  -  Răscrucea


Alertă !

Laurenţiu DanuPublicat Marţi, 16 Noiembrie 2004, ora 23:00

      Ai primit un e-mail.
      Adresa necunoscuta.
      Fara titlu.
      Iti scriu aceste rinduri sperind ca Ei nu vor intercepta mesajul. Probabil vei primi un e-mail cu spam sau cine stie ce. Dar nu conteaza.
      Eu stiu adevarul.
     
      Tu nu puteai sa intelegi, erai prea mic si naiv. Atunci, nu puteai percepe ocupatia bunicului tau, insa, acum, la cei 19 ani ai tai cred ca este momentul sa afli Adevarul.
     
      Regret, uneori, ca nu am putut sa fiu "tataitu model": sa mergem impreuna la pescuit, sa jucam fotbal sau tenis de cimp, sa te adorm cu povesti din tineretea mea. Incearca sa intelegi ca inca de pe bancile liceului am descoperit ca ceva este putred in toata povestea asta, antropologica, am descoperit ca Ei exista, iar Noi sintem doar marionete, simple instrumente prin intermediul carora isi pot duce la bun sfirsit planul - diabolicul plan.
     
      Nu sterge mesajul, te rog, citeste in continuare si vei afla si tu Adevarul, ascuns intotdeauna in spatele aparentelor.
     
      Trebuie sa intelegi ca nimic din ceea ce vezi Tu, in jurul tau, nu e real, este doar o fantasma, o iluzie optica creata de Ei pentru a putea controla psihicul de razboinic al omului. Noi existam, insa sintem captivi in aceasta dimensiune terrana. Din cind in cind, unul dintre Noi se trezeste. In acest moment, atit viata lui, cit si a celor apropiati este in pericol.
     
      Stiu ca pare un scenariu desprins din filmele SF sau din documentarele despre conspiratia globala, dar este adevarat, nepoate, Ei exista si ne controleaza viata de mii de ani, iar Noi, tranchilizati, jucam dupa dorinta lor.
     
      Impreuna cu alte citeva persoane "trezite", am reusit sa punem cap la cap informatiile, descoperirile cercetatorilor, pe care le-am adunat, criptate pe 64 de biti, intr-un fisier stocat pe calculatorul tau. Cauta si il vei gasi: este un fisier de sistem.
     
      Unul dupa altul, ceilalti au fost capturati si trecuti in starea de staza. Eu am reusit sa scap incarcindu-mi amintirile si constiinta intr-un vierme polimorfic.
     
      Da, nepoate, sint un virus, o entitate digitala, in cod binar, o asa numita inteligenta artificiala. Incerc sa ma ascund prin diferite servere, insa nu stiu cit timp voi mai ramine nedectabil. Codul de baza al programului este mult prea vechi si nici nu poate fi reactualizat.
     
      Dar nu conteaza. Important este ca TU sa-mi continui cercerarile si sa faci public Adevarul.
     
      Cauta si vei afla.
     
      Cauta...
     

© Copyright Laurenţiu Danu
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online