evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Pasul craiului de munte  -  Detenţie  -  Fântâna de iasomie  -  Duhovnicul  -  Sclipiri de Soare  -  Ulysse şi Hector  -  Cinci personaje în căutarea unor măşti vesele  -  Sunet pentru suflet  -  Jocul Zeilor (V)  -  Descoperirea  -  Criminali Umanitari  -  Metastază  -  Transcendere  -  Îndelunga aşteptare  -  Casa galbenă  -  Meduza (V)  -  Puterea pereche  -  Spiritul este liber şi insurgent  -  Lumina de jad  -  Gheşeft  -  Gondolierul  -  Halta părăsită  -  Strada castelului : Câte lumi  -  Poveste de culcare  -  Himera  -  Vatmanul - Reacţiile, Epilog  -  Cincizeci  -  Visând cu ochiul deschis  -  În umbra sorţii  -  Somnul  -  Atalia  -  Omul cu păsări  -  Timpul  -  Meduza (X)  -  Recurent  -  Visul  -  Chat Room  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (V)  -  Mergem acasă  -  Castravetele  -  Îngerul cenuşiu - Gabrielle  -  Starea de trecere  -  Experimentul  -  Universul lent  -  Canicula  -  Eu sunt viu, voi sunteţi morţi !  -  Omul-care-stătea-cu-nasul-în-flori  -  Poveste cu un cui  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Sete


Recomandări Sci Fi Channel

SCI FI Channel este dedicat genurilor SF, fantasy, horror

Recomandări Sci Fi Channel
 Link
Concurs SCI FI Channel România
SciFi Channel

SciFi ChannelPublicat Sâmbătă, 1 Martie 2008, ora 11:41
Download : Sci_Fi_Highlights_ROM_Mar_08.pdf

      WEEKEND FUTURAMA – DE PAŞTELE CATOLIC
      Începe sâmbătă 22 martie, la ora 16.00
      Sărbătoriţi vacanţa de Paşte cu un weekend întreg de distracţie alături de Futurama, pe SCI FI channel. De la 16.00 la 22.00, în fiecare zi a weekend-ului de Paşte, de sâmbătă până luni, vă prezentăm un întreg maraton de aventuri intergalactice, cu Fry, Bender, Leela şi restul trupei.
      Ca o trataţie specială, în lunea Paştelui sunt difuzate în premieră patru episoade din acest serial cult de animaţie. Creat de Matt Groening - devenit celebru pentru Familia Simpson - Futurama urmăreşte aventurile unui băiat care livra pizza şi care se trezeşte în Ajunul Anului Nou, în 2999, după ce fusese criogenat în mod accidental cu 1000 de ani în urmă.
      Cum se va descurca acum, obligat să plonjeze brusc în viaţa secolului 31 ?
      Cu o succesiune incredibilă de 36 de episoade difuzate în perioada Paştelui, dacă nu aţi mai trăit niciodată experienţa acestui captivant serial absolut hilar, aveţi ocazia perfectă să îndreptaţi lucrurile !
     


      MERCENARII UNIVERSULUI
      Difuzat în premieră în fiecare marti, de la ora 23.00
 &
Mercenarii universului
nbsp;    Urmăriţi aventurile echipajului rebel de la bordul navei spaţiale Serenity, căci acest serial dramatic premiat atinge un moment culminant.
      Prezentându-l pe Nathan Fillion în rolul enigmaticului căpitan Mal Reynolds, Mercenarii Universului se derulează în viitorul de peste 500 de ani, într-o lume în care singurele superputeri rămase, Statele Unite şi China, şi-au unit forţele pentru a crea un guvern federal central, numit Alianţa. În încercarea de a scăpa de diverse facţiuni războinice şi de agenţii guvernamentali care îi urmăresc, membrii echipajului se avântă cât mai departe în spaţiu, fiind adesea obligaţi să lupte pentru supravieţuire.
     

      FILMELE DE VINERI SEARă LA SCI FI
      Filme difuzate în premieră în fiecare vineri, de la ora 22.00

     
      Pregătiţi-vă să călătoriţi prin spaţiu şi timp, căci SCI FI channel vă aduce filme futuristice, difuzate în premieră în fiecare vineri. Când cutia neagră a unei staţii militare spaţiale ruseşti este recuperată, în Cutia neagră de pe Almaz, conţinutul său indică adevărata natură a unui semnal puternic de origine necunoscută, pe care staţia l-a recepţionat înainte de a fi distrusă. În Condamnat la eternitate, politica tiranică a Corporaţiei Life este pusă sub semnul întrebării de o victimă ucisă şi apoi resuscitată.
      Urmează Teroare în Antarctica, în care o staţie de foraj din Antarctica este atacată de un ucigaş. În sfârşit, în Cristalul, după ce un tânăr descoperă că tatăl său venea dintr-o altă dimensiune, se trezeşte în scurtă vreme propulsat într-un război interdimensional.

© Copyright SciFi Channel
Nota :    Pentru mai multe informa
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online