evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Dincolo de evoluţie  -  Gri şi roşu auriu  -  Lumea de sus  -  Unii îmi zic Charon...  -  Locul pierdut  -  Ion cel fericit  -  Virus de sticlă  -  Echilibrul  -  Răscrucea  -  Plasa pe jăratic  -  Cadou pentru regele Isrunului  -  Cyborg story  -  Chipul de pe Marte  -  Planeta Fantomă  -  "Coincidenţă !" au strigat  -  Vânzătorul de ghilotine  -  Zori  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Fabrica de vise  -  Tarsius  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Plastic  -  Omu' nostru de "sus"  -  Program de criză  -  Vară cu ciocănitori  -  Dumnezeul unei lumi mărunte  -  Obsesia  -  Interferenţe  -  Luminile oraşului XXIV  -  Turnul de calcar  -  Factorul "Haos"  -  Ceasul voinicului  -  Îmbrățișare  -  Genocidul  -  Muza  -  Invizibilul  -  Povestea (?) Pensionarului Incredul  -  Sedrina  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (V)  -  Sinucigaş plătit  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Corabia nebunilor  -  Umbrele nopţii  -  Cincizeci  -  În umbra deasă a realităţii  -  Pierderea  -  Extratereştrii alienaţi  -  Poveste cu un zmeu  -  Un viol ratat (Din neant)  -  Gânduri


Criticii premiază videogame-urile

News TeamPublicat Duminică, 4 Iunie 2006, ora 20:43

      Specialistii au acordat statuete celor mai bune jocuri video.
     
      Consola Nintendo Wii a cistigat Premiul Best of Show dupa ce, la recentul salon Electronic Entertainment Expo (E3), pasionatii de jocuri video au asteptat ore intregi pentru a pune mina pe masinaria, care va fi lansata in cursul acestui an. Nintendo Wii a mai cistigat Premiul pentru Best Hardware, iar seria "Wii Sports" si-a adjudecat Premiul pentru Best Sports Game.
     
      "Nu trebuie sa cheltuiesti 20 de miliarde de dolari pe un joc de succes pentru a ramine competitiv", a declarat pentru Reuters Geoff Keighley, copresedinte al Game Critics Awards, un grup independent de jurnalisti de la mai multe grupuri mediatice din America. "Spore", creat pentru Electronic Arts de Will Wright, realizatorul seriei "The Sims", a luat premii pentru Cel mai original joc, Cel mai bun joc PC si pentru Cel mai bun joc de simulare. Alte jocuri urcate pe podium au fost "Gears of War", produs de Epic Games, si "Assassin"s Creed", al celor de la UbiSoft. Piata jocurilor video insumeaza anual o cifra de afaceri de 28,5 miliarde de dolari. Popularitatea acestora este in continua crestere inca din 1984, in ciuda caderilor pe care industria le-a cunoscut mai ales in perioada de pionierat. Miturile care asociau jocurile video adolescentei sint si ele spulberate, virsta medie a jucatorilor fiind de 30 de ani.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online