evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Povestea unui ceas  -  Fântâna de iasomie  -  !NFERNUL (fragment): Autistul  -  Experimentul  -  Puroi I  -  Ea, eu şi ei  -  Antarctic City  -  Novicele  -  Text experimental  -  Povestea (?) Pensionarului Incredul  -  Zona 25  -  Novo Homo Sapiens  -  Icoana  -  Orb  -  Pierderea  -  Hora Ielelor, Pensiune II  -  Marea Neagră. Iulie  -  Sinucigaş plătit  -  Luminile oraşului XXXIII  -  Imperiul Marţian contraatacă  -  Cerşetorul  -  Praf minune  -  Almateea  -  Scrisoarea  -  Exterminatorul  -  Zei şi oameni  -  Crist sideral  -  Sedrina  -  Liber arbitru  -  Rochia străvezie  -  Sclipiri de Soare  -  ªahul de duminică  -  Melcul  -  Cadou pentru regele Isrunului  -  Plasa pe jăratic  -  Children of mine  -  Meduza (IX)  -  Poveste cu un cui  -  Tata, ceasul şi căpşunile  -  Turnul de calcar  -  Diamantul  -  În vizită la psihiatru  -  Coconul  -  Poveste de mahala IV : A înnebunit lupul!  -  Al nouălea iad  -  Lumină dublă  -  Înălţarea  -  Groparii  -  Hora Ielelor, Pensiune  -  Blasfemii : Globul de Crăciun


A început al doilea război mondial

News TeamPublicat Duminică, 15 Octombrie 2006, ora 09:38

      Se pare ca dintre toate subiectele posibile ce pot fi alese pentru un simulator de razboi este al doilea razboi mondial. Vom prezenta patru jocuri de acest gen a caror calitate este atât de buna încât nu avem ce sa le reprosam. Singurul fapt ar putea fi acela ca provoaca o inevitabila dependenta.

      Company of Heroes

      Tema jocului este, dupa cum ati ghicit, al doilea razboi mondial, mai precis ne duce la eliberarea Frantei de sub ocupatia nazista începând cu, de ce nu ne mira, debarcarea din Normandia. Jocul urmareste traseul companiei Able de-a lungul a 15 misiuni unde ne aparam, distrugem si atacam diferite obiective. Producatorii au perfectionat controlul de puncte strategice introducând resurse necesare pentru supravietuirea campaniei: Manpower, Munitions si Fuel. Avem ingineri cu care putem sa construim si sa reparam cladiri, dar sa facem si câmpuri de mine, baricade cu sârma ghimpata sau buncare de mitraliera sau putem, pur si simplu, sa îl echipam cu un aruncator de flacari, un simplu inginer facând un adevarat punct strategic pentru infanteristii inamici. Hartile sunt foarte complexe, oferindu-ne foarte multe posibilitati tactice (avem la fiecare misiune cel putin doua posibilitati de atac). Multiplayerul este nelipsit si în acest joc si ne pune la dispozitie doar doua tabere - cam putin pentru calitatea indiscutabila a acestui joc la care se mai putea lucra putin la partea multiplayer. Grafica si sunetul sunt la superlativ, punând o conditie posibililor cumparatori ai jocului: un sistem destul de puternic care nu ar putea strica experienta ce ne este oferita de noul simulator de razboi.

     

          

      Brothers in Arms - Hell`s Highway

      Actiunea jocului se petrece în Olanda, septembrie 1944, în timpul operatiunii "Market Garden" - cea mai mare debarcare aeriana din - iar ati ghicit, al doilea razboi mondial. Jocul te pune în pielea personajului Matt Baker, Joe Hartsock si restul soldatilor din divizia 101 Aeropurtata si trebuie sa conduci oamenii prin cele mai grele zile ale razboiului. Ce este de admirat la acest joc care abordeaza o tema atât de "tocita" este realismul incredibil prin care personajele se misca, vorbesc, interactioneaza si chiar gândesc. Membrii echipei te pot ajuta cu munitie, cu ajutor medical sau cu sfaturi pur si simplu. Jocul reproduce secvente si locatii reale din al doilea razboi mondial (orase, case - toate amplasate exact în locurile în care se aflau în acel moment) facând astfel din acest joc un adevarat simulator de razboi. Jocul va fi disponibil atât pentru PC, cât si pentru Xbox 360 si PlayStation 3 si va beneficia de tehnologia engine-ului Unreal 3.

     

     


     

      Armed Assault

      Este continuarea jocului care a avut un mare success - Operation Flashpoint dar cu un nou motor grafic superb care ne ofera un simulator de razboi testat si aprobat de armatele americane. Jocul ne ofera 12 misiuni care se desfasoara pe o harta cât continentul Asia si pe care le poti alege ordinea singur. Misiunile au ca durata medie între zece si treizeci de minute, timp în care vom sabota, ataca sau vom alerga în mod haotic pe aceasta insula a carei vegetatie ofera posibilitati multiple de abordare - jungla poate fi plina de capcane, dar poate fi si un bun mod de camuflaj. Poti pilota vehicule adverse, avioane, elicoptere dând jocului astfel o varietate de amuzament. Jocul va dispune si de multiplayer care va avea ca singura limitare numarul de locuri disponibile pe serverul pe care joci. O lupta pentru capturarea unui oras sau a unei insule se poate întinde pâna la câteva zile, facând din acest asalt armat un joc care va va tine ocupati în fata calculatorului mult timp de la data achizitionarii.

     

     


     

      Faces of War

      Un alt joc care ne duce în preajma anului 1944 unde poti sa comanzi trupele aliate, germane sau ruse si în care poti sa îti pui în aplicare tacticile si calitatile de lider, misiunile având foarte multe moduri de câstig. Jocul aduce nou faptul ca putem distruge aproape orice se afla în calea noastra, începând de la case si terminând cu copacii aflati în drum. Tutorialul acestui joc este unul de exceptie, producatorii aratându-ne cu rabdare fiecare detaliu din joc, scapându-ne de nenumarate batai de cap si frustrari. Dispunând de un AI foarte complex, soldatii tai nu numai ca asculta ordinele tale, ci gândesc cum ai putea termina misiunea în cel mai eficient si sigur mod. Fiecare unitate este dotata cu un inventar foarte simplu de folosit, unde gasim bandaje, arme, grenade sau alte obiecte care sunt la prima vedere inutilizabile, pe care le putem schimba cu altele gasite prin buzunarele cadavrelor. Detaliile cu care este creat jocul, modul de vizionare, datorita efectelor de zoom, cursorul dinamic ce ne permite sa dam ordine foarte repede si foarte eficient unui soldat sau unei echipe întregi fac din acest joc un alt simulator de razboi foarte reusit.

     

Sursa :   Adevarul Online
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online