evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Trãind în cercul vostru strâmt, vã credeţi genii  -  Altă Poveste(?) modernă  -  Lunea Maniacilor  -  Dincolo de ceţuri  -  Contrapaganda  -  Tânăr si încă nescris  -  Soldatul  -  Enigma de cristal  -  Războiul - fără - cap - şi - fără - coadă  -  Exterminatorul  -  Proză scurtă  -  Povestea unui ceas  -  Fântâna de iasomie  -  Luminile oraşului XII  -  Aura urii  -  Nebunii lui Arrianus  -  Efect de înflorire (Napoca)  -  Program de criză  -  Jocul Zeilor (IX)  -  Drum bun  -  Istoria spirilor de la începuturi până la trecerea munţilor  -  Meduza (IX)  -  Evadare din Paradis  -  Limoniu  -  Poză de buletin  -  Luminile oraşului XXXI  -  Meduza (VII)  -  Pierduţi în ceaţă  -  Luminile oraşului XXIV  -  Primăvara nucleară  -  Delir  -  Citadela Asociaţiei  -  O şansă pentru câţiva  -  Psihopatul  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard  -  Strada inocenţilor  -  Jocul meu pentru Dumnezeu şi ai lui  -  John-486  -  Nevastă rea  -  Tarsius  -  Circ  -  Pasomii  -  Din vitrină  -  Aether pro narcosi  -  În noapte  -  Lala  -  Archeopterix  -  Cadoul  -  Disertaţie despre diferitele moduri de apreciere a inteligenţei  -  Experienţă pecuniară


Miliardar Microsoft - astronaut de ocazie

News TeamPublicat Duminică, 29 Octombrie 2006, ora 10:04

      Atras de simtul aventurii, miliardarul de la Microsoft, Charles Simonyi, a platit 20 de milioane de dolari pentru o calatorie de zece zile în spatiul cosmic. Programatorul se visa astronaut, înainte de a face bani din informatica. Spatiul l-a atras înca de mic pe miliardarul Simonyi, care si-a dorit sa devina astronaut. Ajuns unul dintre oamenii de baza ai celebrei companii Microsoft, a devenit extrem de rapid un om bogat, iar acum îsi poate îndeplini visul: sa zboare în cosmos.
     
      "Unul dintre obiectivele mele este sa iau parte la cercetarile din spatiu, m-am consultat cu diferite agentii spatiale internationale pentru a participa la anumite experimente. În general este vorba despre experimente medicale în care îmi doresc sa fiu subiect. De exemplu osteoporoza a devenit o problema acuta si în spatiu, în imponderabilitate. Exista speranta ca studiul bolilor în conditii extreme te ajuta sa înveti mai multe despre cauzele bolilor si cum acestea pot fi prevenite.", a declarat Charles Simonyi.
     
      Pentru calatoria în spatiu, stabilita pe 4 martie 2007, miliardarul a început deja programul de pregatire alaturi de cosmonauti.
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Sursa :   Antena 3
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online