evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Vânzătorul de ghilotine  -  Ghavany  -  Colecţionarul  -  Mămica şi El Diablo  -  Andru  -  Îngerul cenuşiu - Gabrielle  -  O Poveste (?) modernă  -  Nu deschideţi uşa  -  Inelul de platină  -  Eu, Singularul Absolut  -  Luminatii, efemeride simbolice  -  Praf minune (II)  -  Pastel  -  Vizita  -  Diamantul  -  Luminile oraşului 2 (I)  -  Acolo unde s-a oprit metroul  -  Poză de buletin  -  Nevastă rea  -  Submarinul Roşu  -  Cap de listă  -  Claviaturi  -  Stâlpnicul  -  Sedrina  -  Sfârşitul lunii  -  Children of mine  -  Fragile  -  Soldatul  -  O şansă pentru câţiva  -  Coana mare se mărită  -  Renaşterea...  -  Pasul craiului de munte  -  Pulbere de stele  -  Luminile oraşului XXIII  -  Muribundul  -  Pure Evil  -  Limoniu  -  Luminile oraşului VI  -  Jocul  -  Marea Neagră. Iulie  -  Jocul Zeilor (VI)  -  Chipul de pe Marte  -  The Alien Revolution  -  Punct. ªi atât  -  Decablat  -  System Error  -  Archeopterix  -  În umbra deasă a realităţii  -  Umbrele nopţii  -  Experienţa însoţeşte sensul ascuns al misiunii noastre


China: 480 milioane utilizatori de telefoane mobile

News TeamPublicat Miercuri, 9 Mai 2007, ora 07:32

      China a ajuns la un nivel record de peste 480 milioane utilizatori de telefoane mobile si aproximativ 370 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie fixa, la finele lunii martie 2007, relateaza agentia Xinhua, citata de telecompaper.com.
     
      Potrivit datelor oferite de Ministerului Industriei Informatiilor Publice, numarul de utilizatori a crescut cu 6.5 milioane pe luna, in primul trimestru al acestui an, fata de cele 5 milioane pe luna, inregistrate in 2006.
     
      In plus, volumul de SMS-uri (mesaje scurte) a crescut cu 37, 4 la suta comparativ cu perioada similara a anului trecut, totalizand 135.8 milioane mesaje, cu 1.06 milioane de noi utilizatori pe luna.
     
      In ciuda bunelor rezultate inregistrate de operatorii de telefonie mobila, producatorii chinezi continua sa fie pe planul al doilea pe piata interna, cea mai mare din lume, care este dominata de producatorii externi.
     
      In total, China numara peste 850 de milioane de utilizatori a serviciilor de telefonime mobila si fixa. Potrivit cifrelor oficiale, in anul 1998 erau aproximativ 100 de milioane de abonati la o linie telefonica, cifra care a crescut la 200 de milioane in anul 2000, ulterior la 300 de milioane in anul 2001, pentru ca in 2006 sa se ajunga la 800 de milioane.

Sursa :   Hotnews.ro

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online