evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Vânzătorul de ghilotine  -  ªahul de duminică  -  Bodaproste  -  În tren  -  De aici, de sus...  -  Uchin (fragment)  -  Jocul libertăţii  -  Crist sideral  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard  -  Interferenţe  -  Jocul Zeilor (IV)  -  Geneza  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Hora Ielelor, Pensiune  -  Nebunii lui Arrianus  -  Flida Flado  -  Asaltul  -  Nu ne vom mai întâlni în toamnă, domnule profesor !  -  Vatmanul - Purificarea  -  Ultima frontieră  -  Molecula Vieţii de Apoi  -  Corabiile lungi  -  Casa galbenă  -  Taxi  -  Zei şi oameni  -  Portiţa  -  Câmpurile magnetice ale lui Belizarie  -  Comando Fox  -  Povestea ţării Nucalanoi  -  Alertă !  -  Păsări de pradă  -  Macii  -  O scânteie într-un ocean de linişte  -  Mr. Loverman  -  Turnul de calcar  -  Caseta pirografiată  -  Iluzia viselor  -  Gondolierul  -  Vânătorii de poveşti  -  Cadoul  -  Povestea unui suflet  -  Meduza (I)  -  Proces neverbal  -  Orb  -  Uitare  -  Nouăsprezece zile (II)  -  Camera de la capătul holului  -  K  -  Manifestul de aur al desăvârşirii  -  Piatra


China: 480 milioane utilizatori de telefoane mobile

News TeamPublicat Miercuri, 9 Mai 2007, ora 07:32

      China a ajuns la un nivel record de peste 480 milioane utilizatori de telefoane mobile si aproximativ 370 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie fixa, la finele lunii martie 2007, relateaza agentia Xinhua, citata de telecompaper.com.
     
      Potrivit datelor oferite de Ministerului Industriei Informatiilor Publice, numarul de utilizatori a crescut cu 6.5 milioane pe luna, in primul trimestru al acestui an, fata de cele 5 milioane pe luna, inregistrate in 2006.
     
      In plus, volumul de SMS-uri (mesaje scurte) a crescut cu 37, 4 la suta comparativ cu perioada similara a anului trecut, totalizand 135.8 milioane mesaje, cu 1.06 milioane de noi utilizatori pe luna.
     
      In ciuda bunelor rezultate inregistrate de operatorii de telefonie mobila, producatorii chinezi continua sa fie pe planul al doilea pe piata interna, cea mai mare din lume, care este dominata de producatorii externi.
     
      In total, China numara peste 850 de milioane de utilizatori a serviciilor de telefonime mobila si fixa. Potrivit cifrelor oficiale, in anul 1998 erau aproximativ 100 de milioane de abonati la o linie telefonica, cifra care a crescut la 200 de milioane in anul 2000, ulterior la 300 de milioane in anul 2001, pentru ca in 2006 sa se ajunga la 800 de milioane.

Sursa :   Hotnews.ro

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online