evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
ªahul de duminică  -  Cum le văd "ei" pe "ele" în Galeria de artă "Trei Salcâmi"  -  Exterminatorul  -  Jocul Zeilor (VI)  -  Depozit.03  -  Călătoria  -  Prima pagină  -  Mamal - Beciul  -  O noapte într-un ceas  -  Casa nebunilor  -  Submarinul Roşu  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Mărturisirea lui Abel  -  Ulysse şi Hector  -  Călătorii cu îngeri  -  Piatra  -  Hora Ielelor, Pensiune II  -  Sinucigaş plătit  -  Sentofagia  -  Omul cu păsări  -  Întâlnirea  -  Drumul spre (II)  -  O poveste de Crăciun  -  Visul demiurgului  -  Pendulul municipal. "La dolce vita"  -  Halta părăsită  -  Fluturi  -  Noapte bună, Andrei  -  Viziune  -  Paznicul grădinii de piatră  -  Masa de duminică  -  ...ªi la sfârşit a mai rămas coşmarul  -  În vizită la psihiatru  -  Amintirile unei lumi departe, departe de tot  -  Îmbrățișare  -  Muzica  -  Mărire şi decădere  -  Ambiguitate clinică  -  Lacrimi de stea  -  Supravieţuitorul  -  Cărăușul  -  Luminile oraşului XXXII  -  Luminile oraşului VI  -  Dialog cu Ion Luca Caragiale  -  Hora Ielelor, Pensiune  -  Oglinda  -  El cu durerile şi greşelile lor  -  În tren  -  Luminile oraşului XXII  -  Curândul


New Yorkul de sub pământ

News TeamPublicat Marţi, 31 Iulie 2007, ora 09:33

      Se spune ca New York-ul este orasul care nu doarme niciodata, iar newyorkezii au grija ca aceasta zicala sa nu fie infirmata.
     
      In metropola americana de pe coasta de est, pana si catacombele au fost readuse la viata. Locuitorii orasului au descoperit o noua modalitate incitanta de a-si petrece timpul liber: exploreaza pe-ndelete galeriile subterane.
     
      Satui de zgomotele obositoare ale orasului, aventurierii se intrec sa coboare cat mai mult in adanc, sa faca fotografii si sa-si povesteasca experientele inedite, releva "New York Times".
     
      Multi dintre exploratori si-au deschis pagini de web pe care posteaza fotografiile facute in subteran, incercand sa-i convinga pe cei in cautarea unor senzatii tari ca orasul de sub oras merita descoperit.
     
      In cautarea pericolului
     
      Joe Anastasio este unul dintre pasionatii de expeditii in subteranul newyorkez. In varsta de 33 de ani, angajat al unei companii de pe Wall Street, el isi petrece cea mai mare parte a timpului liber incercand sa descopere ce se ascunde in adancurile New Yorkului.
     
      Anastasio patrunde fara frica in infrastructura de odinioara a orasului. Faptul ca aceasta incursiune in subteran este considerata de autoritati ilegala si periculoasa nu-l intimideaza.
     
      In reteaua de galerii, exploratorii gasesc drept fascinante pana si improvizatiile de adaposturi ale cersetorilor. Totusi, intalnirea cu ei nu este intotdeauna o placere. Miru Kim, o artista in jur de 20 de ani care a pozat goala in subteran, a avut neplacuta surpriza sa fie inconjurata brusc de "locatarii" din subteran, aparuti "ca din pamant" imediat ce tanara s-a dezbracat.
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online