evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Fata mării, Poliana  -  Archeopterix  -  Uezen. Echilibrul lumilor  -  Strada Cosmos  -  Robotul  -  Acolo unde s-a oprit metroul  -  Solilocviu  -  Poetul cerşetor  -  Fluturi  -  Recurent  -  Tocăniţa de ciuperci  -  La copcă  -  Fie-mi apa uşoară !  -  Tarsius  -  Cinci personaje în căutarea unor măşti vesele  -  Portiţa  -  Sender: High_Orbit_God  -  Colecţionarul  -  Vânătorii de poveşti  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (V)  -  Panica  -  Răscrucea  -  Apocalipsa  -  Jocul libertăţii  -  Plastic  -  În tren  -  Pescarul la apus  -  Fortul  -  Fragmentalism  -  Aventurile Poetului Rătăcitor : (I) Prinţul Canalelor  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Pierderea  -  Perdeaua lui Simon  -  Acolo sus, vulbul  -  Spiritul este liber şi insurgent  -  Sunet pentru suflet  -  Povestea unui ceas  -  Întunericul de dincolo  -  Regele animalelor  -  Frumuseţea numărului unsprezece  -  Satiră robotică  -  Înger în oglindă  -  Vid imprevizibil  -  Efect de înflorire (Napoca)  -  Cuantum sincronicity - formula nemuririi  -  Camera de la capătul holului  -  Pojghiţa subţire a conştiinţei  -  Arma secretă  -  Muza


New Yorkul de sub pământ

News TeamPublicat Marţi, 31 Iulie 2007, ora 09:33

      Se spune ca New York-ul este orasul care nu doarme niciodata, iar newyorkezii au grija ca aceasta zicala sa nu fie infirmata.
     
      In metropola americana de pe coasta de est, pana si catacombele au fost readuse la viata. Locuitorii orasului au descoperit o noua modalitate incitanta de a-si petrece timpul liber: exploreaza pe-ndelete galeriile subterane.
     
      Satui de zgomotele obositoare ale orasului, aventurierii se intrec sa coboare cat mai mult in adanc, sa faca fotografii si sa-si povesteasca experientele inedite, releva "New York Times".
     
      Multi dintre exploratori si-au deschis pagini de web pe care posteaza fotografiile facute in subteran, incercand sa-i convinga pe cei in cautarea unor senzatii tari ca orasul de sub oras merita descoperit.
     
      In cautarea pericolului
     
      Joe Anastasio este unul dintre pasionatii de expeditii in subteranul newyorkez. In varsta de 33 de ani, angajat al unei companii de pe Wall Street, el isi petrece cea mai mare parte a timpului liber incercand sa descopere ce se ascunde in adancurile New Yorkului.
     
      Anastasio patrunde fara frica in infrastructura de odinioara a orasului. Faptul ca aceasta incursiune in subteran este considerata de autoritati ilegala si periculoasa nu-l intimideaza.
     
      In reteaua de galerii, exploratorii gasesc drept fascinante pana si improvizatiile de adaposturi ale cersetorilor. Totusi, intalnirea cu ei nu este intotdeauna o placere. Miru Kim, o artista in jur de 20 de ani care a pozat goala in subteran, a avut neplacuta surpriza sa fie inconjurata brusc de "locatarii" din subteran, aparuti "ca din pamant" imediat ce tanara s-a dezbracat.
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online