evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Arta fugii în cinci acte  -  Fălci însângerate  -  Luminile oraşului XVIII  -  Dl. Ics  -  Boaba de spumă  -  Ea, eu şi ei  -  Nebunii lui Arrianus  -  Puroi I  -  La copcă  -  Alertă !  -  Cursa  -  Aedes  -  Depozit.01  -  Catedrala  -  Coşmar  -  Children of mine  -  Cinci personaje în căutarea unor măşti vesele  -  Cerc la persoana întâi  -  Poveste de mahala IV : A înnebunit lupul!  -  Meditaţie  -  Drumul spre (II)  -  Metastază  -  ªarpele Midgardului  -  De acum şi până-n noapte  -  Experienţă pecuniară  -  Muribundul  -  Întâlnirea  -  ...ªi la sfârşit a mai rămas coşmarul  -  Călătoria unui artist...  -  Aseară...  -  Soldatul  -  Fabrica de vise  -  A Doua Epocă Întunecată  -  Poetul cerşetor  -  La lumina...  -  Himera  -  Rapsodia  -  Pierderea  -  Poveste de viaţă  -  Interferenţe  -  Caiet de regie  -  Elixirul vieţii  -  Toate filmele româneşti au un final trist  -  Cioara  -  Licuricioaia  -  Taina norilor  -  Veşnic orizont  -  Accidentul  -  Amintirile unei lumi departe, departe de tot  -  Variaţiuni pe o temă mai veche


Atacul telefoanelor cu două SIM-uri

News TeamPublicat Duminică, 14 Octombrie 2007, ora 09:16

      Aparatele care le permit utilizatorilor sa schimbe fara efort reteaua in care vorbesc au devenit realitate.
     
      Firma libaneza WND Telecom se pregateste sa lanseze, in curind, un telefon mobil despre care crede ca va revolutiona piata: WND DUO Atom, telefonul care merge cu doua SIM-uri. Pe linga un aspect de zile mari, aparatul este dotat cu un senzor gravitational, care „simte“ cind telefonul este intors la 180 de grade, moment in care ecranul si tastatura se intorc si ele. Aceeasi miscare permite utilizatorului sa schimbe cele doua conturi, aparatul trecind automat de pe un SIM pe celalalt cind este intors.
     
      Fata telefonului este, practic, un ecran intreg, impartit in doua de un buton de tip „scroll“. Este un telefon tri-band, iar ecranul este un TFT LCD de 176x220 si suporta 262.000 de culori. Are o memorie de stocare de 128 MB, insa suporta carduri MicroSD.Telefonul mobil WND DUO Atom are si o camera de trei megapixeli incorporata, cu Auto Focus. Deocamdata nu exista o data oficiala la care va fi lansat sau un pret.
      Separarea apelurilor personale de cele privind munca devine o posibilitate si in cazul Samsung, anunta publicatia electronica Register Hardware. Samsung tocmai a dezvaluit telefonul sau mobil DuoS D880, care permite utilizatorilor sa foloseasca doua carduri SIM in acelasi aparat. Acestia pot folosi fiecare dintre SIM-uri fara sa fie nevoie sa indeparteze spatele telefonului, ceea ce inseamna ca pot utiliza linistiti doua retele mobile prin care sa primeasca apeluri, mesaje SMS sau e-mail-uri. In acest moment, nu este foarte clar daca se vor putea conecta la ambele retele simultan sau va trebui sa schimbe manual intre cele doua. Totusi, Samsung DuoS D880 nu este primul telefon care incearca acest lucru. In ianuarie, compania chineza Doubao a lansat propriul aparat dual-SIM, modelul 728, in regiune. Samsung D880 este un telefon GSM tri-band care detine si conectivitate Edge. Are un display de 2,3 inch si o camera de 3,2 megapixeli, pe linga conectivitate Bluetooth 2.0 si tehnologie de redare audio A2DP, plus un radio FM inclus.
     
      Telefonul va fi pus in vinzare pe piata ruseasca in luna urmatoare, la un pret de 700 de dolari. Samsung nu a precizat inca daca va fi disponibil si in alte tari.

Sursa :   Gândul
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online