evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Povestea ţării Nucalanoi  -  Pasul craiului de munte  -  Meduza (XII)  -  Meduza meduzelor are dreptate !  -  Pendulul municipal. "La dolce vita"  -  Trãind în cercul vostru strâmt, vã credeţi genii  -  Ultima eclipsă (II)  -  Începutul  -  Revederea de 20 de ani  -  Meduza (I)  -  Emoţia reîntoarcerii  -  Luminile oraşului XVII  -  Lacul negru  -  ªi vremea vine ca să plângi  -  Luminile oraşului 2 (III)  -  Călătorii cu îngeri  -  Scrisoarea  -  Vară cu ciocănitori  -  Rapsodia  -  Ultimul Paradis  -  Povestea (?) Pensionarului Incredul  -  Peştera II  -  Cunoaştere  -  Întunericul vieţii  -  Drum bun  -  Perdeaua lui Simon  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Ultima frunză  -  !NFERNUL (fragment): Autistul  -  Gena morţii este instituirea metafizicii moderne  -  Sclipiri de Soare  -  Păsări de pradă  -  Aripile din cer  -  Luminile oraşului VII  -  Kamikaze  -  Circ  -  Coana mare se mărită  -  Luminile oraşului 2 (II)  -  Omul apropiat  -  Visând cu ochiul deschis  -  Molecula Vieţii de Apoi  -  Luminatii, efemeride simbolice  -  Melodia care nu se aude  -  Pastel  -  Toate filmele româneşti au un final trist  -  Visul demiurgului  -  ...ªi la sfârşit a mai rămas coşmarul  -  Fata din vis  -  Plastic  -  Liniştea


Un trib izolat a fost descoperit în Brazilia

News TeamPublicat Duminică, 1 Iunie 2008, ora 10:10

      Descoperire spectaculoasă în Brazilia. Guvernul a găsit un trib izolat, în jungla amazoniană de la graniţa Braziliei cu Peru. Este pentru prima dată când membrii acestui trib au fost fotografiaţi de o echipă de etnologi de la o fundaţie guvernamentală braziliană.
     
     
     
      Unul din reprezentanţii organizaţiei a declarat că a văzut şase colibe şi o parcelă mare de pământ cultivată. În jur luptători "puternici şi sănătoşi". Cercetătorii nu au descoperit însă cărui trib aparţineau.
     
      Fotografiile îi arată pe luptători cum îşi îndreaptă săgeţile spre avionul care le survola teritoriul.
     
      Un etnolog brazilian a declarat că în zonă există patru triburi izolate de restul lumii pe care fundaţia le monitorizează de 20 de ani, însă niciodată nu a încercat să intre în contact cu indigenii. Guvernul brazilian interzice invadarea teritoriului locuit de ei.
     
      Survival International, o organizaţie non guvernamentală britanică, a atras atenţia că indienii din Peru sunt ameninţaţi de defrişările ilegale.
     
      La nivel mondial sunt peste 100 de triburi care nu au nici un contact cu lumea civilizată. Majoritatea se găsesc în Peru şi în regiunea Amazon.
     

Sursa :   Cotidianul.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online