evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Toate filmele româneşti au un final trist  -  Luminile oraşului XXXIII  -  Exterminatorul  -  Tarsius  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Călătorii cu îngeri  -  Locul pierdut  -  Schimbare de management  -  ROV-27  -  Criminali Umanitari  -  Nopţi albe, zile negre  -  Halta părăsită  -  Uşa de la baie  -  Luminile oraşului XVIII  -  În vizită la psihiatru  -  Sete  -  Aventurile Poetului Rătăcitor : (II) Poetul Soarelui  -  Je t'aime mélancolie  -  Jocul Zeilor (VIII)  -  Furnizorul de vise  -  Acolo sus, vulbul  -  Ziua în care a dispărut Mircea  -  Pânza de păianjen  -  ªi atunci...  -  Alfa si Omega. Moon  -  Pure Evil  -  Mergem acasă  -  Experienţă pecuniară  -  Războiul lumilor  -  Himera  -  Timpul schimbării  -  Visătorul  -  Interferenţe  -  Stâlpnicul  -  Norul de argint  -  Ziua a şaptea  -  Pacientul  -  Experimentul  -  Catedrala  -  Ultima eclipsă (II)  -  Ultima frunză  -  Poveste cu un zmeu  -  Drum fără întoarcere  -  Strada Cosmos  -  Almateea  -  Clocitorul Josh  -  Meduza meduzelor are dreptate !  -  Gânduri  -  Muzeu Apocaliptic  -  Nu ne vom mai întâlni în toamnă, domnule profesor !


Un trib izolat a fost descoperit în Brazilia

News TeamPublicat Duminică, 1 Iunie 2008, ora 10:10

      Descoperire spectaculoasă în Brazilia. Guvernul a găsit un trib izolat, în jungla amazoniană de la graniţa Braziliei cu Peru. Este pentru prima dată când membrii acestui trib au fost fotografiaţi de o echipă de etnologi de la o fundaţie guvernamentală braziliană.
     
     
     
      Unul din reprezentanţii organizaţiei a declarat că a văzut şase colibe şi o parcelă mare de pământ cultivată. În jur luptători "puternici şi sănătoşi". Cercetătorii nu au descoperit însă cărui trib aparţineau.
     
      Fotografiile îi arată pe luptători cum îşi îndreaptă săgeţile spre avionul care le survola teritoriul.
     
      Un etnolog brazilian a declarat că în zonă există patru triburi izolate de restul lumii pe care fundaţia le monitorizează de 20 de ani, însă niciodată nu a încercat să intre în contact cu indigenii. Guvernul brazilian interzice invadarea teritoriului locuit de ei.
     
      Survival International, o organizaţie non guvernamentală britanică, a atras atenţia că indienii din Peru sunt ameninţaţi de defrişările ilegale.
     
      La nivel mondial sunt peste 100 de triburi care nu au nici un contact cu lumea civilizată. Majoritatea se găsesc în Peru şi în regiunea Amazon.
     

Sursa :   Cotidianul.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online