evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Fata morgana  -  Luminile oraşului XXIX  -  ªahul de duminică  -  Câmpul de luptă  -  Mamal - Despărţirea  -  Je t'aime mélancolie  -  The Alien Revolution  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Meduza (VI)  -  Octopolul  -  Amintiri trecute şi viitoare  -  Meduza (IX)  -  Învingătorul ia totul  -  Praf minune (III)  -  Atingeri sensibile  -  Întunericul de dincolo  -  Asura Ni, Drahan - I - Bolte de Crini  -  Aici şi acum  -  Luminile oraşului XXV  -  Cunoaştere  -  Unii îmi zic Charon...  -  Conştiinţa împăcată  -  Texte.01  -  Aseară...  -  Luminile oraşului XXIII  -  Călătorii cu îngeri  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Povestea knorgului care îşi caută mama  -  Visul demiurgului  -  Lumina neagră  -  Zodia de apă - Niagara poetry  -  Parte din mintea ta  -  Luminile oraşului XII  -  Luminile oraşului VI  -  Capsula  -  Între două lumi  -  Muzica  -  Fântâna de iasomie  -  Elixirul vieţii  -  Outland  -  Frumuseţea numărului unsprezece  -  Lumea lui Ingo  -  Vânătorii de poveşti  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Poporul perfect  -  Lumea prin ţeava puştii  -  Luminile oraşului VII  -  Avatarul  -  Jocul  -  O noapte într-un ceas


OZN-uri în România

Un avion MIG 21 Lancer a fost lovit de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla

News TeamPublicat Duminică, 8 Iunie 2008, ora 10:10

       Un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de verificare in ziua de 31 octombrie 2007 a fost lovit, la 6.500 de metri altitudine, de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla. Avionul a fost la un pas de prabusire, insa in cele din urma a aterizat pe pista si pilotul a scapat cu viata, fiind doar ranit in urma incidentului. Camerele video de pe bordul avionului au inregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare, anunta Realitatea Tv.
     
      Desi incidentul s-a petrecut in toamna anului trecut, MAN a prezentat abia acuma imaginile.
     
      "In imagini se vad doua corpuri care au o stare de agregare solida, nu sunt translucide si au fost inregistrate de camera de luat vederi dispusa in interiorul aeronavei", a declarat pentru postul TV Nicolae Grigorie, locotenent-colonel.
     
      Una dupa alta, specialistii au exclus toate ipotezele "credibile": "Am analizat posibilitatea lansarii de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activitati nu au fost desfasurate in timpul zborului. Pasari nu puteau fi, pentru ca in Europa nu exista pasari care sa zboare la aceasta inaltime. Nu puteau fi nici bucati de gheata, pentru ca cerul era senin, dar nici bucati din vreun avion sau meteorit", a declarat Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.
     
      Sticla din cabina pilotului a fost sparta de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost ranit, iar resturile de geam i-au ricosat in masca de oxigen, foarte aproape de ochi.
     
      Cazul, insotit de imaginile surprinse de camele video de pe bordul avionului, este studiat acum la unele dintre cele mai cunoscute universitati din lume.
     
      Imaginile :
     

Sursa :   Hotnews.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online