evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Parte din mintea ta  -  Coşmar  -  Jocul  -  2 fast 4 you  -  În tren  -  Drum fără întoarcere  -  Novo Homo Sapiens  -  Sender: High_Orbit_God  -  Luminile oraşului IV  -  Lumina de jad  -  Upgrade "Beyond 363000"  -  Gol  -  Oglinda  -  Follow-Me  -  Damnarea numelui  -  Îngerul cenuşiu - Angela  -  Turnul de calcar  -  Gânduri  -  Creatorul  -  Înălţarea  -  Soldatul  -  Pojghiţa subţire a conştiinţei  -  Vatmanul - Reacţiile, Epilog  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Recurent  -  Jocul Zeilor (VII)  -  Paznicul grădinii de piatră  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Dialog cu Ion Luca Caragiale  -  Omul - cu - sacul, Timpul şi... Eu !  -  Furnizorul de vise  -  Casa nebunilor  -  Ultima ispitire a sfântului Anton  -  ªi vremea vine ca să plângi  -  Muribundul  -  Transplant de suflete...  -  Experienţă pecuniară  -  Cincizeci  -  La chambre quotidienne (fr)  -  Gândacul  -  Între ziduri  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Ultima frunză  -  Melodia care nu se aude  -  Dona  -  Luminile oraşului  -  Cum s-a născut Dumnezeu  -  Robotul  -  Natură moartă, cu portret  -  Legendele Căutării


OZN-uri în România

Un avion MIG 21 Lancer a fost lovit de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla

News TeamPublicat Duminică, 8 Iunie 2008, ora 10:10

       Un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de verificare in ziua de 31 octombrie 2007 a fost lovit, la 6.500 de metri altitudine, de 4 obiecte zburatoare neidentificate, in apropiere de Gherla. Avionul a fost la un pas de prabusire, insa in cele din urma a aterizat pe pista si pilotul a scapat cu viata, fiind doar ranit in urma incidentului. Camerele video de pe bordul avionului au inregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare, anunta Realitatea Tv.
     
      Desi incidentul s-a petrecut in toamna anului trecut, MAN a prezentat abia acuma imaginile.
     
      "In imagini se vad doua corpuri care au o stare de agregare solida, nu sunt translucide si au fost inregistrate de camera de luat vederi dispusa in interiorul aeronavei", a declarat pentru postul TV Nicolae Grigorie, locotenent-colonel.
     
      Una dupa alta, specialistii au exclus toate ipotezele "credibile": "Am analizat posibilitatea lansarii de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activitati nu au fost desfasurate in timpul zborului. Pasari nu puteau fi, pentru ca in Europa nu exista pasari care sa zboare la aceasta inaltime. Nu puteau fi nici bucati de gheata, pentru ca cerul era senin, dar nici bucati din vreun avion sau meteorit", a declarat Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.
     
      Sticla din cabina pilotului a fost sparta de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost ranit, iar resturile de geam i-au ricosat in masca de oxigen, foarte aproape de ochi.
     
      Cazul, insotit de imaginile surprinse de camele video de pe bordul avionului, este studiat acum la unele dintre cele mai cunoscute universitati din lume.
     
      Imaginile :
     

Sursa :   Hotnews.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online