evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
“Virusul”  -  Jocul meu pentru Dumnezeu şi ai lui  -  Pasomii  -  Omu' nostru de "sus"  -  Trãind în cercul vostru strâmt, vã credeţi genii  -  Labirintul de gheaţă  -  Nouăsprezece zile (I)  -  Fanfara municipală  -  Lunea Maniacilor  -  Călătoria  -  Înainte ca toate imaginile să dispară...  -  Proiecţionistul  -  Drum bun  -  De aici, de sus...  -  La copcă  -  Accidentul  -  Luminile oraşului XXXIV  -  Calul cruciatului  -  Visătorul  -  Penato e căutat de prieteni  -  Praf minune (II)  -  Upgrade "Beyond 363000"  -  Începutul  -  Mamă de duminică  -  Variaţiuni pe o temă mai veche  -  Greaţă  -  Resacul Timpului  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Sunet pentru suflet  -  Uchin (fragment)  -  Experimentul  -  Fântâna de iasomie  -  Aripile din cer  -  Tânăr si încă nescris  -  Tata, ceasul şi căpşunile  -  Luminile oraşului XXI  -  ...ªi la sfârşit a mai rămas coşmarul  -  Un moment nou sau Cădere în cap spre cerul liber  -  Chat Room  -  Principiul alibiului  -  Hora Ielelor, Pensiune III  -  Jocul  -  Eu sunt viu, voi sunteţi morţi !  -  Jocul Zeilor (II)  -  Taina norilor  -  Călătorii cu îngeri  -  Trenul  -  Cerc la persoana întâi  -  Melodia care nu se aude  -  Nu deschideţi uşa


Alertă OZN în Ţara Galilor: Poliţia raportează o aeronavă de formă neobişnuită

News TeamPublicat Duminică, 22 Iunie 2008, ora 10:10

      Fanii OZN exulta dupa ce politia galeza a confirmat vineri ca unul dintre elicopterele sale a identificat o "aeronava neobisnuita" care a zburat deasupra orasului Cardiff, la inceputul lunii iunie. Politia din Tara Galilor a precizat ca a fost declansata o investigatie in acest caz, potrivit site-ului www.breitbart.com.
     
      Reactia politiei vine dupa ce tabloidul The Sun a scris ca un OZN a "atacat" un elicopter al politiei, pe care l-a urmarit mai multe mile deasupra canalului Bristol.
     
      Pilotul a evitat sa fie lovit, dupa care s-a lansat intr-o urmarire de mare viteza, dar a fost obligat sa renunte din cauza lipsei de combustibil si OZN-ul a scapat, sustine The Sun. Echipajul elicopterului a descris obiectul ca avand forma unei farfurii zburatoare, potrivit The Sun.
     
      Politia nu confirma insa in totalitate articolul The Sun.
     
      "Politia poate confirma ca unul dintre elicopterele sale a identificat o aeronava de o forma neobisnuita. Acest lucru a fost raportat autoritatilor pentru investigatii ulterioare", a precizat politia, intr-o scurta declaratie, evitand insa folosirea termenului "OZN" sau "obiect zburator neidentificat".
     
      La momentul incidentului, elicopterul, la bordul caruia se aflau trei persoane, astepta sa aterizeze pe o baza situata in apropierea orasului Cardiff. Incidentul a avut loc la ora 23:40 GMT, in data de 8 iunie.
     
      Politia galeza a negat insa existenta vreunei urmariri si a subliniat ca echipajul elicopterului nu s-a aflat nici un moment in pericol.

Sursa :   Hotnews.ro

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online