evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Interferenţe  -  Fiii lui Rawser  -  Pasomii  -  Vatmanul - Mass Media  -  Drumul spre  -  În umbra sorţii  -  Cioara  -  Asaltul  -  Luminile oraşului 2 (II)  -  Avatarul  -  Povestea trenului  -  Darul divin  -  De acum şi până-n noapte  -  Cosas de la vita  -  Luminile oraşului XXXIV  -  Reactorul  -  Un pahar de vin  -  Transplant de suflete...  -  Efect de înflorire (Napoca)  -  De profundis  -  De aici, de sus...  -  Uezen. Echilibrul lumilor  -  Circ  -  Fortul  -  Limoniu  -  Anul 10000  -  Corabiile lungi  -  Poză de buletin  -  Program de criză  -  Cum s-a născut Dumnezeu  -  Poveste de viaţă  -  Inelele lui Saturn  -  Războiul - fără - cap - şi - fără - coadă  -  Jocul libertăţii  -  Povestea (?) Pensionarului Incredul  -  Ulysse şi Hector  -  Chipul de pe Marte  -  Vânătoarea  -  Aer  -  Poveste de mahala II : Oiţa rătăcită  -  Sharia (fragment)  -  Elixirul vieţii  -  Sindrom de plecare sau Povestiri dintr-o cârciumă de la marginea galaxiei  -  Accidentul  -  Ceaţa  -  Destin  -  În tren  -  Închis  -  Comando Fox  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard


Alertă OZN în Ţara Galilor: Poliţia raportează o aeronavă de formă neobişnuită

News TeamPublicat Duminică, 22 Iunie 2008, ora 10:10

      Fanii OZN exulta dupa ce politia galeza a confirmat vineri ca unul dintre elicopterele sale a identificat o "aeronava neobisnuita" care a zburat deasupra orasului Cardiff, la inceputul lunii iunie. Politia din Tara Galilor a precizat ca a fost declansata o investigatie in acest caz, potrivit site-ului www.breitbart.com.
     
      Reactia politiei vine dupa ce tabloidul The Sun a scris ca un OZN a "atacat" un elicopter al politiei, pe care l-a urmarit mai multe mile deasupra canalului Bristol.
     
      Pilotul a evitat sa fie lovit, dupa care s-a lansat intr-o urmarire de mare viteza, dar a fost obligat sa renunte din cauza lipsei de combustibil si OZN-ul a scapat, sustine The Sun. Echipajul elicopterului a descris obiectul ca avand forma unei farfurii zburatoare, potrivit The Sun.
     
      Politia nu confirma insa in totalitate articolul The Sun.
     
      "Politia poate confirma ca unul dintre elicopterele sale a identificat o aeronava de o forma neobisnuita. Acest lucru a fost raportat autoritatilor pentru investigatii ulterioare", a precizat politia, intr-o scurta declaratie, evitand insa folosirea termenului "OZN" sau "obiect zburator neidentificat".
     
      La momentul incidentului, elicopterul, la bordul caruia se aflau trei persoane, astepta sa aterizeze pe o baza situata in apropierea orasului Cardiff. Incidentul a avut loc la ora 23:40 GMT, in data de 8 iunie.
     
      Politia galeza a negat insa existenta vreunei urmariri si a subliniat ca echipajul elicopterului nu s-a aflat nici un moment in pericol.

Sursa :   Hotnews.ro

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online