evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Fragmente de... viaţă  -  Fotografii  -  Piatra  -  Închis  -  Tahiji  -  Experimentul  -  Curândul  -  Amintiri trecute şi viitoare  -  Felix II  -  În vizită la psihiatru  -  Fragmentalism  -  Jocul  -  Praf minune (II)  -  Plasa pe jăratic  -  Pasomii  -  Servisul Auto  -  Luminile oraşului XVII  -  Înălţarea  -  Vânzătorul de ghilotine  -  Vânătorii de poveşti  -  Valea însângerată  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Concurenţă neleală  -  Decablat  -  Ion cel fericit  -  Cum s-a născut Dumnezeu  -  Cincizeci  -  Luminile oraşului XXX  -  Reactorul  -  Catedrala  -  Rapsodia  -  Jocul Zeilor (II)  -  Ignis  -  Lunea Maniacilor  -  Proces neverbal  -  Masa de duminică  -  Transcendere  -  Disertaţie despre diferitele moduri de apreciere a inteligenţei  -  Cel care nu mai e  -  Luminile oraşului XXII  -  Vatmanul - Anton şi Marcel  -  Luminile oraşului VI  -  Ziua în care a dispărut Mircea  -  Puroi III  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (VI)  -  Partida de bridge  -  Locul pierdut  -  Meduza (III)  -  Cap de listă  -  Primăvara nucleară


Alertă OZN în Ţara Galilor: Poliţia raportează o aeronavă de formă neobişnuită

News TeamPublicat Duminică, 22 Iunie 2008, ora 10:10

      Fanii OZN exulta dupa ce politia galeza a confirmat vineri ca unul dintre elicopterele sale a identificat o "aeronava neobisnuita" care a zburat deasupra orasului Cardiff, la inceputul lunii iunie. Politia din Tara Galilor a precizat ca a fost declansata o investigatie in acest caz, potrivit site-ului www.breitbart.com.
     
      Reactia politiei vine dupa ce tabloidul The Sun a scris ca un OZN a "atacat" un elicopter al politiei, pe care l-a urmarit mai multe mile deasupra canalului Bristol.
     
      Pilotul a evitat sa fie lovit, dupa care s-a lansat intr-o urmarire de mare viteza, dar a fost obligat sa renunte din cauza lipsei de combustibil si OZN-ul a scapat, sustine The Sun. Echipajul elicopterului a descris obiectul ca avand forma unei farfurii zburatoare, potrivit The Sun.
     
      Politia nu confirma insa in totalitate articolul The Sun.
     
      "Politia poate confirma ca unul dintre elicopterele sale a identificat o aeronava de o forma neobisnuita. Acest lucru a fost raportat autoritatilor pentru investigatii ulterioare", a precizat politia, intr-o scurta declaratie, evitand insa folosirea termenului "OZN" sau "obiect zburator neidentificat".
     
      La momentul incidentului, elicopterul, la bordul caruia se aflau trei persoane, astepta sa aterizeze pe o baza situata in apropierea orasului Cardiff. Incidentul a avut loc la ora 23:40 GMT, in data de 8 iunie.
     
      Politia galeza a negat insa existenta vreunei urmariri si a subliniat ca echipajul elicopterului nu s-a aflat nici un moment in pericol.

Sursa :   Hotnews.ro

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online