evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Poporul perfect  -  Răspuns fără întrebare  -  Nu ne vom mai întâlni în toamnă, domnule profesor !  -  Dacă ar fi fost să alegi altceva  -  Gender X  -  Aseară...  -  Întunericul de dincolo  -  Alfa si Omega. Moon  -  Copilul gheţii  -  Gri şi roşu auriu  -  Bella. Moartea unui body-guard  -  Între două lumi  -  Luminile oraşului  -  Planeta ascunsă  -  Jeopardy  -  Theron Girradus  -  Inelul de platină  -  Andru  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  În umbra deasă a realităţii  -  Exterminatorul  -  Dona  -  Joia neagră  -  Talent  -  Omul - cu - sacul, Timpul şi... Eu !  -  Vikingul  -  Clocitorul Josh  -  Conştiinţa împăcată  -  Apocalipsa  -  Nouăsprezece zile (II)  -  Halta părăsită  -  Om vs. cyborg  -  Luminile oraşului 2 (III)  -  Brăduţul  -  Lacul negru  -  Depozit.02  -  Povestea unui ceas  -  Descoperirea  -  Atalia  -  Vrăjitoarea  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Puroi III  -  Proces neverbal  -  Ciorna  -  Cărăușul  -  Secretul  -  O dimineaţă perfectă  -  Legenda "OMU"-rilor  -  Drumul spre (II)  -  Puterea pereche


NASA a ascuns faptul că extratereştrii au contactat Terra

News Team



Publicat Duminică, 27 Iulie 2008, ora 10:29

      Edgar Mitchell, unul dintre reputaţii astronauţi care au luat parte la misiunea Apollo 14, spune că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar că NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani.
     
      Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc în 1971, şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună.
     
      Acesta spune că extratereştrii au contactat de mai multe ori Pământul în timpul carierei sale la Agenţia spaţială americană (NASA), însă acest lucru nu a fost făcut public.
     
      Mitchell, în vârstă de 77 de ani, a declarat într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang! că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe "de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor".
     
      El spune că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari.
     
      Mitchell a explicat că tehnologia noastră "nu este nici pe departe atât de sofisticată" ca a lor şi că, "dacă ar fi fost ostili", "am fi dispărut până acum".
     
      Mitchell, împreună cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, deţine recordul pentru cea mai lungă ieşire pe Lună - 9 ore şi 17 minute.
     
      "Am fost destul de privilegiat încât să aflu că am fost vizitaţi şi că fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am făcut parte din cercurile militare şi ale serviciilor secrete, care ştiu că, dincolo de ceea ce se cunoaşte public, am fost vizitaţi. Citind ziarele recent, îmi dau seama că s-a întâmplat chiar de mai multe ori", a adăugat acesta, informează site-ul thisislondon.co.uk, citat de MEDIAFAX.
     
      Mitchell, doctor în aeronautică şi astronautică, spune, referitor la celebrul incident de la Roswell, în New Mexico, din 1947, că a fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale şi că fenomene similare sunt în curs de investigare.
     
      Armata americană a susţinut întotdeauna că în acest loc s-a prăbuşit un balon de cercetare top secret.
     
      Oficialii NASA au reacţionat rapid printr-un purtător de cuvânt: "NASA nu se ocupă cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicată în acoperirea urmelor de viaţă extraterestră de pe această planetă sau din univers".
     
      "Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu îi împărtăşim opiniile despre acest subiect", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa :   Cotidianul
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online