evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Un pahar de vin  -  Efect de înflorire (Napoca)  -  Vatmanul - Purificarea  -  Amintiri trecute şi viitoare  -  Închis  -  ªahul de duminică  -  Dincolo de ceţuri  -  Ultima frunză  -  Jocul Zeilor (II)  -  Schimbare de management  -  Cine sunteţi?  -  Proces neverbal  -  Călătorie la Muzeul Quale  -  Jocul Zeilor (III)  -  Gheşeft  -  Citadela Asociaţiei  -  Sclipiri de Soare  -  Ceasul ispitirii  -  Limoniu  -  Omul apropiat  -  Fără doar şi poate  -  Străinul  -  Gânduri  -  Coana mare se mărită  -  Curcubeul  -  O lumânare pentru mama !  -  Pasul craiului de munte  -  Vrăjitoarea  -  Frumuseţea numărului unsprezece  -  Experienţa însoţeşte sensul ascuns al misiunii noastre  -  Vatmanul - Mass Media  -  ªarpele Midgardului  -  Cursa  -  Jocul  -  Aseară...  -  Călătoria  -  Ion cel fericit  -  Meduza (X)  -  Bumerangul lui Zeeler  -  Întunericul vieţii  -  O nouă zi  -  Poetul cerşetor  -  Gondolierul  -  Marea Neagră. Iulie  -  Masa de duminică  -  Piatra  -  Luminile oraşului XXI  -  Hora Ielelor, Pensiune III  -  Dincolo de evoluţie  -  Luminile oraşului IX


Sky News are primul corespondent Twitter

Ruth Barnett va

News TeamPublicat Duminică, 8 Martie 2009, ora 10:10

      Munca pe care o va face Ruth Barnett nu va consta doar în a posta informaţii în limita celor 140 de semne pe care le permite Twitter, ci şi în a sta la pândă pe serviciul de microblogging în căutarea de subiecte cu potenţial de breaking news.
     
      Vestea a fost pusă în circulaţie, fără voia Sky News, de către TechCrunch UK , care a pus mâna pe o notă internă care circula pe holurile televiziunii britanice de ştiri. “Fenomenul Twitter continuă să explodeze. O mărturie din Lahore ne-a parvenit prin intermediul Twitter, după ce anterior moartea unui britanic în Alpi, tot prin Twitter a ajuns la noi.
     
      Prima poză de la accidentul aviatic din râul Hudson a ajuns, de asemenea, prin Twitter. V-am convins?”, se scrie în nota internă trimisă în redacţia Sky News.
     
      “Echipa online o va folosi pe Ruth pe post de corespondent Twitter, aceasta urmând a cutreiera serviciul în căutarea de subiecte şi de feed back şi oferind totodată o prezenţă în twitterspheră pentru Sky News”, continuă reprezentanţii postului de televiziune.
     
      Pasul realizat de Sky News nu este primul de acest fel făcut de o instituţie media înspre lumea virtuală. Ultimul hit în materie de mină de subiecte, Second Life, a avut parte de jurnalişti dedicaţi trimişi atât de Reuters , cât şi de CNN.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online