evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Fântâna de iasomie  -  Jocul Zeilor (II)  -  Asaltul  -  Meduza (VI)  -  Jocul  -  Tahiji  -  Ultimul Paradis  -  Limoniu  -  Umbrele nopţii  -  Bella. Moartea unui body-guard  -  Iza  -  La chambre quotidienne (fr)  -  Înălţarea  -  Tânăr si încă nescris  -  Dincolo de evoluţie  -  Copilul Visător cu Mâinile de Aur  -  Decablat  -  Din vitrină  -  Curcubeul  -  Mărturisirea lui Abel  -  Je t'aime mélancolie  -  Detenţie  -  Damnarea numelui  -  Poveste de viaţă  -  ªarpele de aramă (I)  -  Luminile oraşului VII  -  Planeta ascunsă  -  Supravieţuitorul  -  Îngerul cenuşiu - Angela  -  Război obişnuit  -  Sexibon  -  Răspuns fără întrebare  -  X Factor  -  Jocul Zeilor (IX)  -  Feţele dragostei  -  Drum fără întoarcere  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Epsilon  -  Sete  -  Sindrom de plecare sau Povestiri dintr-o cârciumă de la marginea galaxiei  -  Planeta Fantomă  -  Fata mării, Poliana  -  Mergem acasă  -  Transplant de suflete...  -  Muzeu Apocaliptic  -  Claviaturi  -  Lunea Maniacilor  -  Casa galbenă  -  Macii  -  John-486


Sky News are primul corespondent Twitter

Ruth Barnett va

News TeamPublicat Duminică, 8 Martie 2009, ora 10:10

      Munca pe care o va face Ruth Barnett nu va consta doar în a posta informaţii în limita celor 140 de semne pe care le permite Twitter, ci şi în a sta la pândă pe serviciul de microblogging în căutarea de subiecte cu potenţial de breaking news.
     
      Vestea a fost pusă în circulaţie, fără voia Sky News, de către TechCrunch UK , care a pus mâna pe o notă internă care circula pe holurile televiziunii britanice de ştiri. “Fenomenul Twitter continuă să explodeze. O mărturie din Lahore ne-a parvenit prin intermediul Twitter, după ce anterior moartea unui britanic în Alpi, tot prin Twitter a ajuns la noi.
     
      Prima poză de la accidentul aviatic din râul Hudson a ajuns, de asemenea, prin Twitter. V-am convins?”, se scrie în nota internă trimisă în redacţia Sky News.
     
      “Echipa online o va folosi pe Ruth pe post de corespondent Twitter, aceasta urmând a cutreiera serviciul în căutarea de subiecte şi de feed back şi oferind totodată o prezenţă în twitterspheră pentru Sky News”, continuă reprezentanţii postului de televiziune.
     
      Pasul realizat de Sky News nu este primul de acest fel făcut de o instituţie media înspre lumea virtuală. Ultimul hit în materie de mină de subiecte, Second Life, a avut parte de jurnalişti dedicaţi trimişi atât de Reuters , cât şi de CNN.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online