evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Cioara  -  Fântâna de iasomie  -  Australia, ca o felie de pâine  -  Pânza de păianjen  -  Molecula Vieţii de Apoi  -  Învingătorul ia totul  -  Muribundul  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Umbrele nopţii  -  Damnarea numelui  -  Cerşetorul  -  Alfa si Omega. Moon  -  Luminile oraşului XIV  -  Nouăsprezece zile (I)  -  Decablat  -  Texte.01  -  Gondolierul  -  Pasomii  -  Dispariţia  -  Stiinta si tehnica  -  Geneza  -  Anul 10000  -  Starea de trecere  -  Fata din vis  -  Jocul Zeilor (IV)  -  Vară cu ciocănitori  -  Bodaproste  -  Jazzonia : Cartea Cruciadelor  -  Curândul  -  Zona 25  -  Iza  -  Fără doar şi poate  -  Luminile oraşului XXX  -  Experienţă pecuniară  -  Felix II  -  Pendulul municipal. "La dolce vita"  -  Inelul de platină  -  Dincolo de ceţuri  -  Follow-Me  -  Aer  -  Aura urii  -  Principiul alibiului  -  Experienţa însoţeşte sensul ascuns al misiunii noastre  -  Muza  -  Peştera I  -  Sedrina  -  Eu sunt viu, voi sunteţi morţi !  -  Vinerea Rozinelor Timpurii  -  Conştiinţa lui Uezen  -  Întunericul de dincolo


Sky News are primul corespondent Twitter

Ruth Barnett va

News TeamPublicat Duminică, 8 Martie 2009, ora 10:10

      Munca pe care o va face Ruth Barnett nu va consta doar în a posta informaţii în limita celor 140 de semne pe care le permite Twitter, ci şi în a sta la pândă pe serviciul de microblogging în căutarea de subiecte cu potenţial de breaking news.
     
      Vestea a fost pusă în circulaţie, fără voia Sky News, de către TechCrunch UK , care a pus mâna pe o notă internă care circula pe holurile televiziunii britanice de ştiri. “Fenomenul Twitter continuă să explodeze. O mărturie din Lahore ne-a parvenit prin intermediul Twitter, după ce anterior moartea unui britanic în Alpi, tot prin Twitter a ajuns la noi.
     
      Prima poză de la accidentul aviatic din râul Hudson a ajuns, de asemenea, prin Twitter. V-am convins?”, se scrie în nota internă trimisă în redacţia Sky News.
     
      “Echipa online o va folosi pe Ruth pe post de corespondent Twitter, aceasta urmând a cutreiera serviciul în căutarea de subiecte şi de feed back şi oferind totodată o prezenţă în twitterspheră pentru Sky News”, continuă reprezentanţii postului de televiziune.
     
      Pasul realizat de Sky News nu este primul de acest fel făcut de o instituţie media înspre lumea virtuală. Ultimul hit în materie de mină de subiecte, Second Life, a avut parte de jurnalişti dedicaţi trimişi atât de Reuters , cât şi de CNN.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online