evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Ceaţa  -  Războiul  -  Vid imprevizibil  -  Visătorul  -  A şaptea faţă a tăcerii  -  Descoperirea  -  Puroi III  -  Big Bang Boo  -  Sinucigaş plătit  -  Iluzia viselor  -  Cerşetorul  -  Icoana  -  Inelele lui Saturn  -  Corabiile lungi  -  Lecţie de Umanitate !?  -  Mutare disciplinară  -  Cruciada bucătarilor  -  Povestea unui ceas  -  Pescăruşul  -  Cunoaştere  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Meditaţie  -  Planeta Fantomă  -  De acum şi până-n noapte  -  Triunghiul roşu  -  Punct. ªi atât  -  Dependent TV  -  ªahul de duminică  -  Plastic  -  Între două lumi  -  Supravieţuitorul  -  Vrăjitoarea  -  Decablat  -  Strada Cosmos  -  Călătoria  -  Răscrucea  -  Drumul care nu se vede  -  Cadoul  -  Luminatii, efemeride simbolice  -  Pierduţi în ceaţă  -  Novo Homo Sapiens  -  Meduza (VII)  -  Pure Evil  -  Piatra  -  Aniversarea  -  Imdiola  -  Alfa şi Omega  -  Sedrina  -  Fie-mi apa uşoară !  -  Tarsius


Sky News are primul corespondent Twitter

Ruth Barnett va

News TeamPublicat Duminică, 8 Martie 2009, ora 10:10

      Munca pe care o va face Ruth Barnett nu va consta doar în a posta informaţii în limita celor 140 de semne pe care le permite Twitter, ci şi în a sta la pândă pe serviciul de microblogging în căutarea de subiecte cu potenţial de breaking news.
     
      Vestea a fost pusă în circulaţie, fără voia Sky News, de către TechCrunch UK , care a pus mâna pe o notă internă care circula pe holurile televiziunii britanice de ştiri. “Fenomenul Twitter continuă să explodeze. O mărturie din Lahore ne-a parvenit prin intermediul Twitter, după ce anterior moartea unui britanic în Alpi, tot prin Twitter a ajuns la noi.
     
      Prima poză de la accidentul aviatic din râul Hudson a ajuns, de asemenea, prin Twitter. V-am convins?”, se scrie în nota internă trimisă în redacţia Sky News.
     
      “Echipa online o va folosi pe Ruth pe post de corespondent Twitter, aceasta urmând a cutreiera serviciul în căutarea de subiecte şi de feed back şi oferind totodată o prezenţă în twitterspheră pentru Sky News”, continuă reprezentanţii postului de televiziune.
     
      Pasul realizat de Sky News nu este primul de acest fel făcut de o instituţie media înspre lumea virtuală. Ultimul hit în materie de mină de subiecte, Second Life, a avut parte de jurnalişti dedicaţi trimişi atât de Reuters , cât şi de CNN.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online