evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Flida Flado  -  Jocul Zeilor (IX)  -  Plasa pe jăratic  -  Satiră robotică  -  Cu preţul morţii  -  Jocul meu pentru Dumnezeu şi ai lui  -  Fereastra din spate  -  Pânza de păianjen  -  Concurenţă neleală  -  Taxi  -  El cu durerile şi greşelile lor  -  Factorul "Haos"  -  Jocul Zeilor (I)  -  Gender X  -  Icoana  -  Câmpul de luptă  -  Blasfemii : Globul de Crăciun  -  Sedrina  -  Jazzonia : Cartea Cruciadelor  -  Luminile oraşului XIX  -  Caseta pirografiată  -  Visând cu ochiul deschis  -  Vânzătorul de ghilotine  -  Novicele  -  Casa de la marginea pădurii  -  Intoxicaţia. Investirea de novice  -  Principiul alibiului  -  Eu sunt viu, voi sunteţi morţi !  -  Rapsodia  -  Texte.01  -  Andru  -  Submarinul Roşu  -  ªarpele de aramă (I)  -  Dl. Ics  -  Homus trolEIbuzus  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Hora Ielelor, Pensiune  -  Locul pierdut  -  Lunga vară  -  Lumină dublă  -  Lunea Maniacilor  -  "Coincidenţă !" au strigat  -  Virus de sticlă  -  Elegie pentru Jeromed  -  Melodia care nu se aude  -  Aura urii  -  Spiritul este liber şi insurgent  -  Timpul  -  Luminile oraşului 2 (III)  -  Solilocviu


Târg şi expoziţii de vintage şi hand-made

“T

News TeamPublicat Duminică, 6 Decembrie 2009, ora 09:47

      Organizatori:
      Angela BACIU- scriitor
      Constance VINTILA – artist decorator
      Casa de Cultura a Sindicatelor Galati
      “Scena Café”
      In parteneriat cu Tv Express Galati.
     
      Targul cu vanzare si expozitiile inedite de vintage si hand made – obiecte, bijuterii - tocmai se pregateste in orasele cosmopolite Galati si Braila, fiind organizate de scriitoarea Angela BACIU si artist decorator Constance VINTILA in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati si “Scena Café”. La targ poate veni oricine, inclusiv cei care nu se ocupa, de obicei, cu vanzarea de haine si bijuterii vintage si obiecte hand made.
      La acest targ puteti vinde haine vechi, dar frumoase, de epoca si nu numai, bijuterii si articole deco, dar puteti prezenta si obiecte din vremea …bunicii sau podul vechi al casei…
      Expozantii vor primi pentru etalarea obiectelor o masa si un scaun special amenajate pentru acest targ, spatiul fiind in incinta cunoscutului pub “Scena Café” (de la parterul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati – fosta intrare “Max”).
      Vizitatorii pasionati de hainele vintage, retro si obiecte hand made isi pot lua o pauza de relaxare in zilele de 3,4,5 decembrie 2009 la prima editie, incepand cu orele 12.00 pana seara tarziu sa se delecteze la “Targul de la amiaza pana-n seara” de la “Scena Café”.
      Chiar si in afara targului, echipa de la “Scena Café” asteapta zilnic la o cafea fierbinte, un ceai de dupa amiaza, iar seara va puteti amuza cu stand- up comedy, asculta muzica buna, lecturi publice, teatru underground, promotii si multe alte surprize.
     
      Termenul de “vintage” era legat, de regula, de anul in care un anumit vin (sau ulei de foarte buna calitate) era imbuteliat. Apoi, semnificatia termenului s-a largit, desemnand anul in care un anumit lucru era produs.
      Daca la inceputuri descria doar masinile care aveau cel putin…50 de ani vechime (vintage cars), in prezent termenul “vintage” este folosit pentru descrierea hainelor si obiectelor cu mai multi ani vechime sau care fac parte ca stil dintr-o alta generatie.
      “Hand made” inseamna obiecte decorative lucrate manual pentru
      infrumusetarea casa si nu numai.
     
      Pentru prima data la Galati, in preajma sarbatorii de Mos Nicolae, toti iubitorii de frumos, sunt invitati la primul targ de vintage si hand made pentru a-l vizita, a se bucura de nou si a cumpara cadouri pentru cei dragi.
     
      Cei ce doresc sa se inscrie pentru a participa la acest targ cu obiecte de vanzare, (cat si pentru alte informatii) o pot face la adresa
      officedecoratiuni@yahoo.com, pers.de contact Constance Vintila.
     
      Coordonatoarele acestui proiect Angela BACIU si Constance VINTILA va asteapta la targ in zilele de 3,4,5 dec.2009 la “Scena Café”.
     
     

Comentarii (1)  
alex amarinei
Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, ora 11:45

sunt mandru de tine :)

Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online