evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Peştera II  -  Istoria spirilor de la începuturi până la trecerea munţilor  -  Cadou pentru regele Isrunului  -  Poveste cu un zmeu  -  Cel care nu mai e  -  Arta de a purta un război  -  Oglinda  -  Greaţă  -  Decablat  -  Sfântul  -  Pânza de păianjen  -  Sfârşitul lunii  -  Coconul  -  De o sută de ori Adrian  -  The Alien Revolution  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Luminile oraşului XXX  -  Valea blestemată  -  “Virusul”  -  Visul demiurgului  -  ªarpele de aramă (I)  -  Ultima eclipsă (II)  -  Octopolul  -  Cerc la persoana întâi  -  Dacă ar fi fost să alegi altceva  -  Războiul  -  Mărturisirea lui Abel  -  Hoţul de timp  -  Paznicul grădinii de piatră  -  Toate filmele româneşti au un final trist  -  Penato e căutat de prieteni  -  Ea, eu şi ei  -  Arta fugii în cinci acte  -  Ambiguitate clinică  -  Acolo sus, vulbul  -  Psihopatul  -  Poporul perfect  -  Groparii  -  În vizită la psihiatru  -  Vid imprevizibil  -  Tahiji  -  Începutul  -  Geneza  -  Australia, ca o felie de pâine  -  În umbra deasă a realităţii  -  Transcendere  -  Castravetele  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Stâlpnicul  -  În beci


Lansare : Ana-Maria Negrilă - "Oraşul ascuns"

News TeamPublicat Miercuri, 8 Decembrie 2004, ora 21:19

      Editura Amaltea a lansat de curînd volumul "Orasul ascuns", semnat de Ana-Maria Negrila. Cartea, o colectie de nuvele dark fantasy, localizate majoritatea în Bucuresti, se întind, ca perioada de timp, din 1930 ("Cîntecul zorilor" - o nuvela cu vampiri), pîna într-un viitor mitic reprezentat de povestirile "Regele Durerii" si "Sinbad Marinarul". Mai multe povestiri se bazeaza pe motivul trecerii în alta lume, fie ca este cu adevarat una palpabila, una virtuala sau una mitica. Modalitatile de trecere sînt diferite " prin intermediul unui drog, în textul "De acum si pîna-n noapte", ratacind într-un labirint descoperit sub oras, în "Orasul ascuns si Încercarea labirintului", descoperind piatra filosofala, în "Povestea Petraziei", plonjînd în apele unui oras inundat, asa cum se întîmpla în "Oameni de apa" si "Oameni printre noi" sau pur si simplu urcînd pe o scara, în "Opera de arta cu somn de veci".
     
     
      Eveniment : Trei noi aparitii editoriale
     
     
      Trei volume noi de factura fantastica au fost lansate de curand la Plaza Romania - Magazinul Diverta, din Bucuresti: "Orasul Ascuns" de Ana Maria Negrila, "Imperiul Marelui Graal" de Sebastian A. Corn si "BabL" de Liviu Radu. Pe lînga autori, la eveniment au fost invitati scriitorii George Anania si Romulus Barbulescu, traducatorul Stefan Ghidoveanu si coordonatorul colectiei de SF a editurii Diasfera, Florin Pîtea. Evenimentul a cuprins si un recital al grupului "Sanitar" condus de Jean Lorin Sterian.
     

Sursa :   Imaginar.tk


Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online