evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
K  -  Mr. Loverman  -  Acolo sus, vulbul  -  ROV-27  -  Cartea cu autor necunoscut  -  Către a opta zi  -  10 minute pâna la explozie  -  Metastază  -  Recreaţia  -  Nick  -  Proză scurtă  -  Detenţie  -  Drumul care nu se vede  -  Partida de bridge  -  Principiul alibiului  -  Meditaţie  -  Tolaie  -  Ion cel fericit  -  Luminile oraşului XI  -  Visând cu ochiul deschis  -  Jocul libertăţii  -  Viziune  -  Jocul Zeilor (VIII)  -  Colecţionarul de îngeri  -  Veşnic orizont  -  Regele animalelor  -  Luminile oraşului V  -  Gheşeft  -  Eu, Singularul Absolut  -  Lumina de jad  -  Ziua în care a dispărut Mircea  -  Circ  -  "ªi caii se împuşcă, nu-i aşa ?"  -  Pure Evil  -  Taina norilor  -  Fereastra din spate  -  Molecula Vieţii de Apoi  -  Claviaturi  -  Novicele  -  Luminile oraşului XXVII  -  Improvizaţie (teatru burlesc)  -  Lumea de sus  -  Tata, ceasul şi căpşunile  -  Dumnezeul unei lumi mărunte  -  Hora Ielelor, Pensiune II  -  Efect de înflorire (Napoca)  -  Andru  -  Zei şi oameni  -  Un singur trup, un singur suflet  -  John-486


Duelul celor mai mari reţele de socializare

"Nu ai cont pe Facebook sau pe Twitter, nu exi

News TeamPublicat Duminică, 16 Ianuarie 2011, ora 13:04

      La fel ca un presedinte de stat, Mark Zuckerberg, detinatorul Facebook, cea mai mare retea de socializare online, era anuntat în presa de peste Ocean ca va face o vizita în China. Acolo, site-ul sau nu e la fel de cunoscut si vrea sa-l promoveze.
     
      Retele de socializare pe internet au devenit extrem de cunoscute în ultimii doi ani, iar conexiunile lor se întind în toata lumea. "Nu ai cont pe Facebook sau pe Twitter, nu existi!" Cele doua "combinate de relatii sociale virtuale", Facebook si Twitter, îsi împart primele doua locuri.
     
      Twitter a intrat pe internet în urma cu aproape 4 ani. În doi ani de la lansare a reusit sa strânga în jur de 5 milioane de utilizatori, iar acum, potrivit statisticilor, a trecut de 100 de milioane de oameni. I se spune si "SMS – ul internetului" pentru ca platforma sa este gândita pentru a transmite si a receptiona de la ceilalti, mesaje scurte de pâna la 140 de caractere.
     
      Un site de 33 de miliarde de dolari
     
      Facebook a fost initial o retea de socializare a studentilor de la Harvard, iar cu timpul s-a deschis si pentru cei de la alte universitati. Lui Mark Zuckerberg i s-a aprins apoi beculetul, iar în 2006, dupa ce si-a dat seama de potentialul acesteia, a transformat Facebook într-o retea deschisa tuturor.
     
      Cresterea uriasa a interesului pentru aceasta platforma online s-a manifestat începând cu 2008, de la 15 milioane de utilizatori s-a ajuns la 250 de milioane de oameni care aveau profil pe site-ul lui Zuckerberg.
     
      În prezent, Facebook are în jur de 2.000 de angajati si sedii în 12 tari. În luna septembrie a acestui an, Financial Times scria ca site-ul valoreaza 33 de miliarde de dolari. Digital Surgeons, o firma specializata în studierea domeniului online, a facut un studiu cu privire la cele doua retele de socializare si a aratat, printre altele, nivelul educatiei utilizatorilor, interesul fata de publiciate sau cât de activi sunt.
     

Sursa :   evz.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online