evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Îngerul cenuşiu - Gabrielle  -  Pânza de păianjen  -  Gânduri  -  Mamal - Beciul  -  Sub nori  -  Poporul perfect  -  Sexibon  -  Călătoria unui artist...  -  Omul-care-stătea-cu-nasul-în-flori  -  Mimi, Momo şi Mumu  -  Pojghiţa subţire a conştiinţei  -  Drumul care nu se vede  -  Felix II  -  Lumea prin ţeava puştii  -  Geneza  -  Războiul lumilor  -  Luminile oraşului XXV  -  Vânzătorul de ghilotine  -  Schimbare de management  -  Un moment nou sau Cădere în cap spre cerul liber  -  Salvatorul  -  Luminile oraşului 2 (I)  -  Feţele dragostei  -  Ulysse şi Hector  -  Visând cu ochiul deschis  -  Fragmente de... viaţă  -  Ghavany  -  Pendulul municipal. "La dolce vita"  -  Mărturisirea lui Abel  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (I)  -  Luminatii, efemeride simbolice  -  Omul cu păsări  -  Spiritul este liber şi insurgent  -  Petrecerea  -  Omul invizibil  -  Creatorul  -  Timpuri Noi  -  Uşa de la baie  -  Toate celelalte popoare  -  Rochia străvezie  -  Poetul cerşetor  -  Muzica  -  Călătorie la Muzeul Quale  -  O poveste de Crăciun  -  Cosas de la vita  -  Timpul  -  Pescăruşul  -  Uitare  -  Jocul  -  Ancheta


Humanitas va lansa în 2005 un nou roman Paulo Coelho

News TeamPublicat Sâmbătă, 18 Decembrie 2004, ora 14:04

      "O Zahir" este titlul noului roman al lui Paulo Coelho, asteptat in 40 de tari si pe care cititorii romAni il vor putea cumpara din toamna 2005, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.
     
      Sant Jordi Asociados, agentia literara care se ingrijeste de drepturile de autor ale lui Paulo Coelho, a anuntat ca scriitorul brazilian va lansa un nou roman, iar la Tirgul de carte de la Frankfurt din octombrie au fost semnate contracte cu peste 40 de edituri din intreaga lume, dornice sa-l publice. Humanitas va edita "O Zahir" in toamna anului viitor.
     
      Titlul provine dintr-o nuvela de Borges. Potrivit acestuia, termenul are originea in traditia islamica, in secolul al XVIII-lea. In araba, "zahir" inseamna vizibil, prezent, ceva care nu poate trece neobservat.
     
      Totodata, Sant Jordi Asociados a anuntat recent publicarea in limba araba a romanelor cunoscutului autor. Contractul a fost semnat cu Editurial Stirpus pentru editii in format paperback, la un pret accesibil pentru majoritatea cititorilor. Primele doua titluri sint "Alchimistul" si "Unsprezece minute", avind in vedere ca acestea sint si cele mai vindute romane semnate de Coelho.
     
      "Unsprezece minute" a fost vindut in 5,5 milioane de exemplare in 75 de tari si a fost tradus in 40 de limbi. "Alchimistul", bestseller incontestabil timp de citiva ani in intreaga lume, a fost vindut in 27 milioane de exemplare in 150 de tari, fiind tradus in 56 de limbi.
     
     

Sursa :   ObiectivNu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online