evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Interferenţe  -  Cunoaştere  -  Elegie pentru Jeromed  -  Strada inocenţilor  -  Războiul lumilor  -  Visul demiurgului  -  Luminile oraşului XXVI  -  Timpul  -  Triunghiul roşu  -  Lunea Maniacilor  -  Piese de muzeu  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Coconul  -  Vânzatorul  -  Zona 25  -  Lumina neagră  -  Fata morgana  -  Luminile oraşului XI  -  Povestea ţării Nucalanoi  -  Fereastra din spate  -  Luminile oraşului III  -  Depozit.02  -  Luminile oraşului XXI  -  Meduza (VIII)  -  Gondolierul  -  Povestea knorgului care îşi caută mama  -  Casa galbenă  -  Penato e căutat de prieteni  -  Recurent  -  Vise în adâncuri de stâncă  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Fortul  -  Cel care nu mai e  -  Pasomii  -  Luminile oraşului  -  ªarpele de aramă (I)  -  ªi atunci...  -  O scânteie într-un ocean de linişte  -  Crist sideral  -  Darul divin  -  Înălţarea  -  Sete  -  Clocitorul Josh  -  Copilul Visător cu Mâinile de Aur  -  Detenţie  -  Atalia  -  Café du Marcel  -  Câmpurile magnetice ale lui Belizarie  -  Resacul Timpului  -  Concurenţă neleală


Superman, cel mai popular dintre super-eroi

News TeamPublicat Duminică, 26 Decembrie 2004, ora 16:02

      
      Superman a fost desemnat cîstigator într-un sondaj realizat pentru identificarea celui mai popular super-erou, realizat de reteaua de cinematografe UCI, transmite BBC online.
     
      Superman, initial erou de benzi desenate, a fost interpretat în mod memorabil de actorul Christopher Reeve. Eroul cu costum albastru si capa rosie a fost votat de mai multe persoane decît Spider-Man si Batman.
     
      "Super-eroii au fost adesea personajele preferate ale publicului", a spus un purtator de cuvînt al UCI. "Superman este Omul de Otel original si cel mai bun, este personajul cel mai apropiat de inimile copiilor. Christopher Reeve, care a devenit el însusi un erou pentru multa lume, datorita curajului sau, ne aminteste cît de mult ne-a placut personajul pe care l-a interpretat".
     
      Pe locul patru s-a clasat The Hulk, iar pe cinci Mr. Incredible din cea mai recenta productie a studiourilor Pixar în colaborare cu Disney. Sondajul, realizat pe un esantion de aproape cinci mii de persoane, a fost realizat tocmai pentru a marca lansarea filmului de animatie "The Incredibles".
     
      În topul primilor zece super-eroi votati au mai intrat Daredevil, Wolverine din "X-Men" si testoasele Ninja.
     
      Proiectul de realizare a unei noi versiuni pentru marele ecran a filmului "Superman" a întîmpinat dificultati în gasirea unui regizor si a unui actor pentru rolul principal. În cele din urma, Bryan Singer ("X-Men") a acceptat sa regizeze filmul, iar rolul lui Superman a fost încredintat lui Brandon Routh, un actor relativ necunoscut
     

Sursa :   Obiectiv

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online