evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Drumul spre (II)  -  System Error  -  Schimbare de management  -  Casa galbenă  -  Mărturisirea lui Abel  -  Peştera II  -  Locul pierdut  -  Aici şi acum  -  Ignis  -  Ultima frontieră  -  Satiră robotică  -  Păsări de pradă  -  Din vitrină  -  Experimentul  -  Cunoaştere  -  Înainte ca toate imaginile să dispară...  -  Ultima eclipsă (II)  -  Elixirul vieţii  -  Ankirah  -  Poporul perfect  -  Omul-care-stătea-cu-nasul-în-flori  -  Război obişnuit  -  Iluzia viselor  -  Cum să te fereşti de urs  -  Oglinda îngerilor  -  Punct. ªi atât  -  Lumea de sus  -  Bella. Moartea unui body-guard  -  Visând cu ochiul deschis  -  Unii îmi zic Charon...  -  Boaba de spumă  -  Pescăruşul  -  Ultimul Paradis  -  Dumnezeul unei lumi mărunte  -  Luminile oraşului XXVI  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard  -  Joia neagră  -  Invizibilul  -  Recreaţia  -  Macii  -  Aniversarea  -  Zodia de apă - Niagara poetry  -  Taina leului  -  ªi vremea vine ca să plângi  -  Cadou pentru regele Isrunului  -  Dependent TV  -  Gândacul  -  Puroi III  -  Vatmanul - Anton şi Marcel  -  Printre oameni


Superman, cel mai popular dintre super-eroi

News TeamPublicat Duminică, 26 Decembrie 2004, ora 16:02

      
      Superman a fost desemnat cîstigator într-un sondaj realizat pentru identificarea celui mai popular super-erou, realizat de reteaua de cinematografe UCI, transmite BBC online.
     
      Superman, initial erou de benzi desenate, a fost interpretat în mod memorabil de actorul Christopher Reeve. Eroul cu costum albastru si capa rosie a fost votat de mai multe persoane decît Spider-Man si Batman.
     
      "Super-eroii au fost adesea personajele preferate ale publicului", a spus un purtator de cuvînt al UCI. "Superman este Omul de Otel original si cel mai bun, este personajul cel mai apropiat de inimile copiilor. Christopher Reeve, care a devenit el însusi un erou pentru multa lume, datorita curajului sau, ne aminteste cît de mult ne-a placut personajul pe care l-a interpretat".
     
      Pe locul patru s-a clasat The Hulk, iar pe cinci Mr. Incredible din cea mai recenta productie a studiourilor Pixar în colaborare cu Disney. Sondajul, realizat pe un esantion de aproape cinci mii de persoane, a fost realizat tocmai pentru a marca lansarea filmului de animatie "The Incredibles".
     
      În topul primilor zece super-eroi votati au mai intrat Daredevil, Wolverine din "X-Men" si testoasele Ninja.
     
      Proiectul de realizare a unei noi versiuni pentru marele ecran a filmului "Superman" a întîmpinat dificultati în gasirea unui regizor si a unui actor pentru rolul principal. În cele din urma, Bryan Singer ("X-Men") a acceptat sa regizeze filmul, iar rolul lui Superman a fost încredintat lui Brandon Routh, un actor relativ necunoscut
     

Sursa :   Obiectiv

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online