evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Aether pro narcosi  -  Tarsius  -  Echilibrul  -  Fie-mi apa uşoară !  -  Praf minune (III)  -  Printre oameni  -  Panica  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Fata mării, Poliana  -  Muza  -  De acum şi până-n noapte  -  Novicele  -  Detenţie  -  Trãind în cercul vostru strâmt, vã credeţi genii  -  Striptease  -  Geneza  -  Simbioza  -  Colecţionarul  -  Cerşetorul  -  Începutul  -  Pasomii  -  Punct. ªi atât  -  O lumânare pentru mama !  -  Înălţarea  -  Luminile oraşului VIII  -  De o sută de ori Adrian  -  Camera de la capătul holului  -  Factorul "Haos"  -  Uşa de la baie  -  Dona  -  Meduza (IX)  -  StarCraft : Musafiri nepoftiţi  -  Meduza (XI)  -  Poză de buletin  -  Ultimul Paradis  -  Mesajul  -  Metastază  -  Meduza (X)  -  Între ziduri  -  ªarpele Midgardului  -  O Poveste (?) modernă  -  Fortul  -  Vară cu ciocănitori  -  Calul cruciatului  -  Câmpurile magnetice ale lui Belizarie  -  O poveste de Crăciun  -  Om vs. cyborg  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Fabrica de vise  -  Acolo unde s-a oprit metroul


Superman, cel mai popular dintre super-eroi

News TeamPublicat Duminică, 26 Decembrie 2004, ora 16:02

      
      Superman a fost desemnat cîstigator într-un sondaj realizat pentru identificarea celui mai popular super-erou, realizat de reteaua de cinematografe UCI, transmite BBC online.
     
      Superman, initial erou de benzi desenate, a fost interpretat în mod memorabil de actorul Christopher Reeve. Eroul cu costum albastru si capa rosie a fost votat de mai multe persoane decît Spider-Man si Batman.
     
      "Super-eroii au fost adesea personajele preferate ale publicului", a spus un purtator de cuvînt al UCI. "Superman este Omul de Otel original si cel mai bun, este personajul cel mai apropiat de inimile copiilor. Christopher Reeve, care a devenit el însusi un erou pentru multa lume, datorita curajului sau, ne aminteste cît de mult ne-a placut personajul pe care l-a interpretat".
     
      Pe locul patru s-a clasat The Hulk, iar pe cinci Mr. Incredible din cea mai recenta productie a studiourilor Pixar în colaborare cu Disney. Sondajul, realizat pe un esantion de aproape cinci mii de persoane, a fost realizat tocmai pentru a marca lansarea filmului de animatie "The Incredibles".
     
      În topul primilor zece super-eroi votati au mai intrat Daredevil, Wolverine din "X-Men" si testoasele Ninja.
     
      Proiectul de realizare a unei noi versiuni pentru marele ecran a filmului "Superman" a întîmpinat dificultati în gasirea unui regizor si a unui actor pentru rolul principal. În cele din urma, Bryan Singer ("X-Men") a acceptat sa regizeze filmul, iar rolul lui Superman a fost încredintat lui Brandon Routh, un actor relativ necunoscut
     

Sursa :   Obiectiv

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online