evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Exterminatorul  -  Arta de a purta un război  -  Războiul - fără - cap - şi - fără - coadă  -  Mamal - Beciul  -  Meduza (I)  -  Peştera II  -  Oglinda îngerilor  -  Elixirul vieţii  -  Gender X  -  Pulbere de stele  -  La lumina...  -  Meduza (X)  -  Jazzonia : Cartea Cruciadelor  -  Australia, ca o felie de pâine  -  Mărturisirea lui Abel  -  Cel care nu mai e  -  Concurenţă neleală  -  John-486  -  Comando Fox  -  Gustul libertăţii  -  Caseta pirografiată  -  Upgrade "Beyond 363000"  -  Zei şi oameni  -  Poveste de viaţă  -  Praf minune (II)  -  Planeta Fantomă  -  Puterea pereche  -  Je t'aime mélancolie  -  Jocul Zeilor (III)  -  Fragmentalism  -  Legendele Căutării  -  O viaţă fără început şi fără sfârşit  -  System Error  -  Floarea de loldilal  -  În tren  -  Accidentul  -  Luminile oraşului XXIII  -  Iubirea de pe Venus  -  Dona  -  Colecţionarul  -  Omul invizibil  -  Renaşterea...  -  Bodaproste  -  Big Bang Boo  -  Eu sunt viu, voi sunteţi morţi !  -  Epsilon  -  Întunericul vieţii  -  Geneza  -  Strada castelului : Câte lumi  -  Praf minune (III)


Piaţa publicităţii online se va extinde

News TeamPublicat Sâmbătă, 8 Ianuarie 2005, ora 11:14

      Piata de publicitate online din tara noastra va atige anul acesta 2,5 milioane de euro, estimeaza Imedia, cel mai mare publisher de media online din Romania, cu o retea tranzitata lunar de peste 800.000 de romani.
     
      Specialistii de la Imedia sint de parere ca managerii romani nu profita foarte mult de flexibilitatea si de posibilitatile oferite de Internet, astfel ca, din punct de vedere al modului in care se face publicitate online in tara noastra, lucrurile nu au evoluat foarte mult.
     
      Cu toate ca majoritatea advertiserilor apeleaza constant la Internet ca mediu de expunere, peste 80% dintre campanii sint abordate conventional, facindu-se uz de medote cum sint full page advertisment sau 30 de secunde in breakul publicitar.
     
      Valentele de comunicare si de interactivitate maxima pe care le ofera Internetul cu generozitate sint astfel reduse sau chiar anulate. Principalul avantaj al publicitatii online consta in faptul ca cei care apeleaza la aceasta modalitate de promovare obtin un feedback imediat.
     
      De asemenea, costurile sint in general mai reduse fata de o campanie publicitara tv, radio sau outdoor.
     
      Nu este de neglijat nici faptul ca, prin publicitatea online, producatorilor locali care vor sa se extinda pe piete din zone mai indepartate le este mult mai usor sa comunice cu potentialii clienti. Locul de origine nu mai este in acest caz un impediment.
     
     

Sursa :   Cotidianul (Alina Stanciu)

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online