evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Avatarul  -  Panica  -  Drumul spre  -  Arta fugii în cinci acte  -  Luminile oraşului III  -  Înălţarea  -  Vară cu ciocănitori  -  Dansând pe sârmă  -  Casa galbenă  -  Peştera I  -  Luminile oraşului XXXII  -  ªi atunci...  -  Cristerra  -  Sender: High_Orbit_God  -  Aura urii  -  Mămica şi El Diablo  -  ...ªi la sfârşit a mai rămas coşmarul  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Evadare din Paradis  -  De acum şi până-n noapte  -  Întunericul vieţii  -  Lacrimi de stea  -  Povestea trenului  -  Cincizeci  -  Sindrom de plecare sau Povestiri dintr-o cârciumă de la marginea galaxiei  -  Proză scurtă  -  O nouă zi  -  Delir  -  Coconul  -  Războiul lumilor  -  Pure Evil  -  Cum le văd "ei" pe "ele" în Galeria de artă "Trei Salcâmi"  -  Orb  -  Vânătorii de poveşti  -  Gena morţii este instituirea metafizicii moderne  -  Strada castelului : Câte lumi  -  Jocul Zeilor (IV)  -  Vânătoarea  -  Visând cu ochiul deschis  -  Toate celelalte popoare  -  Dialog cu Ion Luca Caragiale  -  Diamantul  -  În vizită la psihiatru  -  Muza  -  Invizibilul  -  Jocul  -  O lumânare pentru mama !  -  Legendele Căutării  -  Arta de a purta un război  -  Revederea de 20 de ani


Vă urmăreşte mişcările

News TeamPublicat Duminică, 11 Septembrie 2005, ora 19:55

      Logitech a prezentat doua modele noi de camere web. QuickCam Sphere MP este capabila sa-si miste automat obiectivul pentru a urmari miscarile utilizatorului, folosindu-se de tehnologia face tracking. Are un senzor de 1,3 megapixeli. Cel de-al doilea model este QuickCam Pro 5000. Ambele camere web includ cateva tehnologii inovatoare.
     
     
      Efect
     
      RightLight imbunatateste calitatea imaginii camerei web intr-o varietate de conditii de lumina. Combina caracteristicile senzorului cu un suport sofisticat si lentile de calitate superioara ce conduc la o sensibilitate mai mare la lumina si optimizeaza nuantele de culoare.
     
      RightSound este o tehnologie de anulare a ecoului acustic si permite realizarea unor convorbiri de calitate utilizand microfonul incorporat in webcam.
     
      Video Effects Software - software-ul pentru efecte video, primul de genul sau, le permite utilizatorilor sa-si modifice imaginea, transformandu-se in caractere animate tridimensionale (avataruri) care mimeaza precis miscarile fetei. Utilizatorii pot chiar sa adauge accesorii imaginii lor de pe ecran, cum ar fi ochelari sau chiar coroane. Software-ul este compatibil cu MSN Messenger Video Conversation, AOL Instant Messenger si Yahoo! Messenger.
     
      Sfera
     
      Creatorii QuickCam Sphere MP si-au propus sa schimbe modul in care oamenii participa la o conversatie video pe Internet. Obiectivul se misca prin intermediul unor motoare de mici dimensiuni. Aceasta caracteristica a fost combinata cu un software inteligent de face tracking si permite lentilei sa urmareasca subiectul - in sus si jos, la dreapta sau la stanga - daca acesta se misca pe scaun sau se misca liber prin camera. QuickCam Sphere MP se poate roti 128 de grade dintr-o parte in cealalta si 54 de grade de sus in jos.
     

Sursa :   Jurnalul
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online