evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Decablat  -  Un bilet de plecare de pe Soregaard  -  Lumina neagră  -  Începutul  -  StarCraft : Musafiri nepoftiţi  -  Exterminatorul  -  Amintiri trecute şi viitoare  -  Planeta ascunsă  -  Ion cel fericit  -  Inelul de platină  -  Melodia care nu se aude  -  Depozit.01  -  Lumea lui Ingo  -  Bumerangul lui Zeeler  -  Criminali Umanitari  -  Pescarul la apus  -  Fragmentalism  -  Istoria spirilor de la începuturi până la trecerea munţilor  -  Conştientizarea  -  Războiul  -  Asura Ni, Drahan - I - Bolte de Crini  -  Călătorii cu îngeri  -  Gol  -  Obsesia  -  Luminile oraşului XXXIV  -  Cadou pentru regele Isrunului  -  Taina norilor  -  Poporul perfect  -  Sfârşitul lunii  -  O viaţă fără început şi fără sfârşit  -  Curcubeul  -  Tranzit  -  Meditaţie  -  Experienţă pecuniară  -  O lumânare pentru mama !  -  Lunea Maniacilor  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Puroi I  -  Iluzia viselor  -  Lumina de jad  -  Geneza  -  Meduza (XI)  -  La vânatoare da "Eilian"  -  Drum fără întoarcere  -  Toate filmele româneşti au un final trist  -  The Alien Revolution  -  Coconul  -  Epsilon  -  Punct. ªi atât  -  Înger în oglindă


Nou record de audienţă a Internetului în România

Numarul utilizatorilor de internet din Romania a depasit 4,3 milioane in decembrie 2005

News TeamPublicat Miercuri, 11 Ianuarie 2006, ora 09:03

      In luna decembrie a anului trecut, numarul utilizatorilor de internet din Romania a depasit 4,3 milioane, in crestere cu 52,3% fata de aceeasi luna a anului 2004, potrivit unui comunicat al companiei netBridge, care detine sistemul de masurare a audientei Trafic.ro.
     
      Acesta este un nou record de audienta a internetului in Romania, cea mai inalta cifra fiind atinsa in luna noiembrie 2005, cand pe site-urile romanesti monitorizate au navigat peste 4,2 milioane de utilizatori din Romania.
     
      Daca ar urma acelasi grafic, numarul de vizitatori unici de internet din Romania ar trebui sa depaseasca 5 milioane in primele luni ale lui 2006, cu o mica intarziere fata de previziunea noastra initiala" a declarat Orlando Nicoara, director general al companiei netBridge.
     
      Datele agregate de Trafic.ro in urma monitorizarii celor mai importante site-uri din Romania arata ca, in luna decembrie a acestui an, site-urile romanesti au fost vizitate de 4,355,540 de vizitatori unici din Romania, si de 13,053,985 de utilizatori de internet din strainatate.
     
      Acesta este un nou record de audienta a internetului in Romania, cea mai inalta cifra fiind atinsa in luna noiembrie 2005, cand pe site-urile romanesti monitorizate au navigat in total 14,677,177 utilizatori de internet, din care 10,393,649 din strainatate si 4,283,528 din Romania.
     
      Tehnologia serviciului Trafic.ro permite, inca din 2004, masurarea exacta a audientei globale a internetului in Romania (a vizitatorilor unici pe toate site-urile monitorizate), prin numararea fiecarui vizitator o singura data, indiferent de numarul de site-uri vizitate.
     
      Astfel, anul 2005 a debutat cu 3,175,754 utilizatori romani de internet, in decembrie 2005 cresterea fiind de 37% fata de inceputul anului si de 52,3% fata de decembrie 2004, cand serviciul Trafic.ro oferit de netBridge a contorizat 2,859,381 de vizitatori unici.
     
      In decursul anului 2005, cea mai mare crestere a fost inregistrata in luna martie, cand numarul vizitatorilor unici a crescut cu 22% fata de inceputul anului, in timp ce in februarie cresterea a fost mult mai mica, de doar 1% fata de ianuarie.
     
      Portofoliul companiei netBridge mai cuprinde, pe langa Trafic.ro, serviciul de publicitate online Boom.ro, site-ul de licitatii Okazii.ro, precum si site-urile aman2.ro, hr-romania.ro, myjob.ro, gazduire.ro si altele.

Sursa :   HotNews.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online