evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Luminile oraşului XI  -  Revederea de 20 de ani  -  Flida Flado  -  Depozit.02  -  Jocul Zeilor (VIII)  -  Stiinta si tehnica  -  Decablat  -  X Factor  -  Călătorie la Muzeul Quale  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Asaltul  -  Fiii lui Rawser  -  Asura Ni, Drahan - I - Bolte de Crini  -  Visând cu ochiul deschis  -  Tânăr si încă nescris  -  Vânzatorul  -  Vânătoarea  -  Îndelunga aşteptare  -  Luminile oraşului XXVII  -  Nevastă rea  -  Necunoscutul intrigant  -  Universul lent  -  Ambuscadă pe Uslar  -  Chipul de pe Marte  -  Lecţie de Umanitate !?  -  Homus trolEIbuzus  -  Nu ne vom mai întâlni în toamnă, domnule profesor !  -  Îngerul cenuşiu - Angela  -  Întâlnirea  -  De aici, de sus...  -  Novicele  -  Valoare reziduală  -  Luminile oraşului II  -  Je t'aime mélancolie  -  Recreaţia  -  Alfa si Omega. Moon  -  Coconul  -  Proză scurtă  -  Lumină dublă  -  Jurământul  -  Tata, ceasul şi căpşunile  -  Pescarul la apus  -  La chambre quotidienne (fr)  -  Extratereştrii alienaţi  -  BO  -  Cu preţul morţii  -  Depozit.01  -  O dimineaţă perfectă  -  2 fast 4 you  -  Casa libertăţii


Nou record de audienţă a Internetului în România

Numarul utilizatorilor de internet din Romania a depasit 4,3 milioane in decembrie 2005

News TeamPublicat Miercuri, 11 Ianuarie 2006, ora 09:03

      In luna decembrie a anului trecut, numarul utilizatorilor de internet din Romania a depasit 4,3 milioane, in crestere cu 52,3% fata de aceeasi luna a anului 2004, potrivit unui comunicat al companiei netBridge, care detine sistemul de masurare a audientei Trafic.ro.
     
      Acesta este un nou record de audienta a internetului in Romania, cea mai inalta cifra fiind atinsa in luna noiembrie 2005, cand pe site-urile romanesti monitorizate au navigat peste 4,2 milioane de utilizatori din Romania.
     
      Daca ar urma acelasi grafic, numarul de vizitatori unici de internet din Romania ar trebui sa depaseasca 5 milioane in primele luni ale lui 2006, cu o mica intarziere fata de previziunea noastra initiala" a declarat Orlando Nicoara, director general al companiei netBridge.
     
      Datele agregate de Trafic.ro in urma monitorizarii celor mai importante site-uri din Romania arata ca, in luna decembrie a acestui an, site-urile romanesti au fost vizitate de 4,355,540 de vizitatori unici din Romania, si de 13,053,985 de utilizatori de internet din strainatate.
     
      Acesta este un nou record de audienta a internetului in Romania, cea mai inalta cifra fiind atinsa in luna noiembrie 2005, cand pe site-urile romanesti monitorizate au navigat in total 14,677,177 utilizatori de internet, din care 10,393,649 din strainatate si 4,283,528 din Romania.
     
      Tehnologia serviciului Trafic.ro permite, inca din 2004, masurarea exacta a audientei globale a internetului in Romania (a vizitatorilor unici pe toate site-urile monitorizate), prin numararea fiecarui vizitator o singura data, indiferent de numarul de site-uri vizitate.
     
      Astfel, anul 2005 a debutat cu 3,175,754 utilizatori romani de internet, in decembrie 2005 cresterea fiind de 37% fata de inceputul anului si de 52,3% fata de decembrie 2004, cand serviciul Trafic.ro oferit de netBridge a contorizat 2,859,381 de vizitatori unici.
     
      In decursul anului 2005, cea mai mare crestere a fost inregistrata in luna martie, cand numarul vizitatorilor unici a crescut cu 22% fata de inceputul anului, in timp ce in februarie cresterea a fost mult mai mica, de doar 1% fata de ianuarie.
     
      Portofoliul companiei netBridge mai cuprinde, pe langa Trafic.ro, serviciul de publicitate online Boom.ro, site-ul de licitatii Okazii.ro, precum si site-urile aman2.ro, hr-romania.ro, myjob.ro, gazduire.ro si altele.

Sursa :   HotNews.ro
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online