Afișez toate cele 12 rezultate

  • Copilul tau. Parintii tai. Tu | Ioana Chicet-Macoveiciuc De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04 3

    Copilul tau. Parintii tai. Tu | Ioana Chicet-Macoveiciuc De La Carturesti

    Dupa cinci ani de la publicarea bestsellerului O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, Ioana Chicet-Macoveiciuc revine cu o carte dedicata mamelor, un volum mai dens, mai intim si plin de istorii personale, scris sub forma unei lungi scrisori de apreciere si incurajare din partea autoarei pentru fiecare femeie care se va cufunda in lectura acestor pagini. Copilul tau. Parintii tai. Tu nu este doar o carte de parenting foarte buna, ci si o cronica a unei familii cu trei generatii in Romania comunista si in Romania postrevolutionara, o calatorie personala plina de emotie, in care se vor regasi toti adultii zilelor noastre, cu bune si cu rele, cu lacrimi de ras, dar si de nostalgie, dor si recunostinta.E important sa ne aflam si sa ne spunem povestea, pentru ca asta ne ajuta sa ne cunoastem, sa ne iertam si sa ne iubim, facandu-ne parinti buni si fiinte umane constiente si fericite. Am adunat in aceasta carte tot ce am invatat in noua ani de cand sunt mama si am descris drumul greu al vindecarii mele dupa multi ani de terapie, in speranta de a le fi de folos tuturor mamelor care, ca si mine, traiesc cu indoiala ca nu se descurca prea bine, dar si cu dorinta imensa de a-si calauzi copiii pe drumul cel bun in lume. Lor vreau sa le transmit ca totul va fi bine, ca se descurca atat cat e omeneste posibil si ca sunt extraordinare.– Ioana Chicet-MacoveiciucDraga mama, esti pe cale sa citesti un volum plin de onestitate si experienta despre unul dintre cele mai dificile subiecte de azi: cum iti indrumi copiii in viata. Bucura-te de o carte scrisa cu speranta, care iti structureaza si iti explica tot ce este important despre universul complex si fragil al copiilor tai. – Ana IrimescuIoana Chicet-Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor: www.printesaurbana.ro, blog care a fost si punctul de pornire al primei sale carti, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Aceasta a cunoscut numeroase retipariri si a devenit un bestseller cu peste 40.000 de exemplare vandute in cinci ani.Ioana Chicet-Macoveiciuc a mai publicat la Editura Univers trei romane, Miercuri, respiram, Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni, Semn ca te am, si cartile pentru copii Adevarul gol-golut, Vrei sa-ti spun un secret despre mami?, seria Mami si tati se poarta ciudat, Cea mai buna inghetata din lume, Echipa de prieteni Masimtbinescu si Caietul, roman mic pentru fetitele care cresc mari.In 2017, Ioana a devenit coordonatoarea colectiei „Educatie cu blandete“, o colectie care s-a impus rapid in topurile de vanzari, dar si in inimile parintilor. In acelasi an, Ioana a devenit coordonatoarea colectiei „Unicorn“, care include carti pentru copii de toate varstele.Prin toate aceste proiecte, Ioana isi doreste sa-i ajute pe parintii si copiii din Romania sa se bucure de o relatie plina de acceptare si armonie, in speranta aparitiei…

    Dupa cinci ani de la publicarea bestsellerului O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, Ioana Chicet-Macoveiciuc revine cu o carte dedicata mamelor, un volum…
  • Nu exista copii rai | Janet Lansbury De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Nu exista copii rai | Janet Lansbury De La Carturesti

    Primul volum al seriei „Educatie cu blandete“ este semnat de Janet Lansbury, autoarea unuia dintre cele mai populare bloguri de educatie parentala din SUA, discipol al specialistei in parenting Magda Gerber. Cartea este bazata nu numai pe studii si cercetari in domeniu, ci si pe experienta de douazeci de ani a autoarei in lucrul cu copii mici si cu parintii acestora. Copiii sunt persoane adevarate, chiar daca sunt noi pe lume. Ei trebuie tratati mereu cu respect si intelegere, ca orice alta fiinta umana. Prin exemple practice si raspunsuri la scrisori ale parintilor care cer sfaturi pentru a reactiona la situatii concrete, autoarea cartii ofera un ghid practic de parenting care le va fi util parintilor cu copii de toate varstele.Cartea aceasta ne ajuta sa intelegem ca atunci cand un copil se poarta intr-un fel nepotrivit sau enervant pentru noi (ni se impotriveste, face crize de furie, plange, se smiorcaie, ne sfideaza sau loveste), el incearca sa ne comunice in singurul fel disponibil la aceasta varsta ca are nevoie sa ii oferim o limita, sa-l oprim cu respect si blandete, sa-l ghidam si sa-l ingrijim cu iubire, sa-i transmitem mesajul: Nu te ingrijora, sunt aici pentru tine orice-ar fi si ma pot descurca in orice situatie. Toti copiii fac asta, e o etapa normala si sanatoasa in dezvoltarea lor.Janet Lansbury ne arata intr-un mod simplu, concis si extrem de util cum putem avea o relatie armonioasa cu copiii nostri si ne ofera cateva solutii eficiente pentru a reactiona la comportamentele dificile.

    Primul volum al seriei „Educatie cu blandete“ este semnat de Janet Lansbury, autoarea unuia dintre cele mai populare bloguri de educatie parentala din SUA, discipol al specialistei in parenting Magda…
  • Psihanaliza basmelor | Bruno Bettelheim De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Psihanaliza basmelor | Bruno Bettelheim De La Carturesti

    Multi dintre parintii din zilele noastre evita sa le citeasca basmele traditionale celor mici, pentru ca le considera prea sangeroase si traumatizante. Adevarul este insa ca basmele adevarate ii pot ajuta enorm pe copii sa-si rezolve multe dileme si conflicte interioare neidentificate. Emotiile intunecate, angoasa, tristetea sau pornirile agresive exista foarte des si in mintea copiilor, doar ca ei rareori sunt constienti de ele si le pot exprima adecvat. Mai mult decat orice, intamplarile magice si personajele stravechilor povesti reusesc sa le comunice copiilor solutii cu care modul lor de gandire rezoneaza profund.Cartea lui Bruno Bettelheim Psihanaliza basmelor a fost scrisa pentru a-i ajuta pe adulti sa inteleaga importanta si valoarea terapeutica a basmelor in formarea copiilor. Prin analiza mai multor basme foarte cunoscute precum Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Frumoasa si Bestia, Scufita Rosie, Barba-Albastra, Jack si vrejul de fasole, autorul ofera interpretari elaborate ale imaginarului povestilor.Basmele stimuleaza imaginatia celor mici, ii ajuta sa-si clarifice emotiile, anxietatile si aspiratiile, sugerandu-le rezolvari pentru problemele cu care se lupta mintea unui copil: teama de a fi abandonat de parinti, rivalitatile intre frati, sexualitatea adulta, violenta, invidia, teama de moarte. Pentru ca basmele au finaluri fericite in care binele triumfa, prin lectura basmelor copilul se identifica cu personajele si se elibereaza de angoasele sale.

    Multi dintre parintii din zilele noastre evita sa le citeasca basmele traditionale celor mici, pentru ca le considera prea sangeroase si traumatizante. Adevarul este insa ca basmele adevarate ii pot…
  • Averea bunei educatii | Teodor Banconschi De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Averea bunei educatii | Teodor Banconschi De La Carturesti

    Cartea aceasta se adreseaza celor binecuvantati cu copii, aratandu-le pistele clasice ale unei bune educatii. Veti gasi in ea suficiente argumente si sfaturi practice pentru a redeveni optimisti, dar si realisti, adica foarte rabdatori, caci buna educatie nu e o marfa, ci un proces delicat de interactiune pedagogica, pe fondul caruia noi insine, ca parinti, suferim o necesara evolutie. Buna educatie nu este nici o prada, nici un premiu, ci un spor inteligent adus propriei umanitati, intr-o lume complicata si nelipsita de riscuri. Odata obtinuta, ea ii pregateste pe urmasii nostri pentru o viata autentica, de care se vor putea bucura pe deplin, mai ales in momentele de cumpana, cand trebuie sa aleaga o schimbare de parcurs.Teodor Baconschi s-a nascut in 1963, la Bucuresti. Dupa un doctorat in antropologie religioasa si istorie comparata a religiilor la Universitatea Paris-Sorbonne (Paris IV, 1995), a urmat studii post-doctorale la New Europe College (Bucuresti, 1996). A fost director al Editurii Anastasia (1995-1996), apoi redactor in TVR (emisiunea Viata spirituala, 1997). In 1997 a intrat in diplomatie, fiind, pe rand, ambasador al Romaniei la Sfantul Scaun, Ordinul Militar Suveran de Malta si Republica San Marino (1997-2000); Director General in Ministerul Afacerilor Externe (2001-2002); ambasador al Romaniei in Republica Portugheza (2002-2004); secretar de stat pentru afaceri globale (MAE, 2004-2006); consilier prezidential (2006-2007); ambasador al Romaniei in Republica Franceza si Principatul de Monaco (2007-2009); Ministru al Afacerilor Externe 2009-2012).A fast distins cu Marea Cruce a Ordinului Pius IX (Vatican), Ordinul Sfintei Agatha (San Marino), Comandor Stella della solidarieta italiana, Cavaler al Ordinului de Merit (Portugalia), Comandor al Legiunii de Onoare (Franta), Cavaler al Ordinului Serviciu Credincios (Romania).Publicatii, sub semnatura de autor Teodor Baconsky: Le rire des Peres. Essai sur le rire dans La patristique grecque, Desclee de Brouwer, Paris, 1996 (Rasul Patriarhilor, Anastasia, 1996; Humanitas, 2008); Iacob si ingerul, Anastasia, 1996; Ispita Binelui. Eseuri despre urbanitatea credintei, Anastasia, 1997; Turn inclinat. Fragmente de arheologie profetica, Curtea Veche, 1999; Roma caput mundi (impreuna cu Horia Bernea), Humanitas, 2000; Pe ce lume traim, Editura Pro, 2004; Insula Cetatii. Jurnal parizian, Curtea Veche, 2005. Despre necunoscut, Humanitas, 2007; III incursiuni in Cotidianul romanesc (ilustratii de Devis Grebu), Curtea Veche, 2009; Bisericile de lemn din Maramures(album UNESCO), 2010. Sub semnatura Teodor Baconschi: Crestinism si democratie, Curtea Veche, 2011; Legatura de chei. Marturii diplomatice (In dialog cu Armand Gosu), Curtea Veche, 2013, Facebook. Fabrica de narcisism, Humanitas, 2015 .

    Cartea aceasta se adreseaza celor binecuvantati cu copii, aratandu-le pistele clasice ale unei bune educatii. Veti gasi in ea suficiente argumente si sfaturi practice pentru a redeveni optimisti, dar si…
  • Ramai asa cum esti, dar mergi inainte | ​Kristina Kuzmic De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Ramai asa cum esti, dar mergi inainte | ​Kristina Kuzmic De La Carturesti

    Kristina Kuzmic (originara din Croatia, in prezent locuieste in California cu sotul ei si cu cei trei copii), botezata pe internet „mama adevarului”, a devenit celebra dupa ce clipurile ei despre parenting s-au viralizat, ajungand la milioane de vizualizari fiecare. Kristina vorbeste sincer si cu mult umor despre toate lucrurile complicate, dureroase sau enervante din viata de parinte, iar noi ne simtim parca mai putin singuri in toata aventura asta complicata a cresterii copiilor fara s-o luam razna.Bestseller in SUA, cartea Kristinei este la fel ca ea: te face sa razi imediat ce ti-ai sters lacrimile de duiosie, iti da curaj, te tine in brate, te invita sa nu te mai iei atat de mult in serios si sa-ti faci viata asa cum simti ca o meriti, dar, dincolo de orice, sa vezi partea buna in toate. E o carte sincera, cu multe dezvaluiri personale, multe idei de conectare cu copiii (si cu soacra), o carte scrisa de o femeie extraordinara, care te face sa te simti si tu la fel.Ioana Chicet-Macoveiciuc, coordonatoarea colectiei Educatie cu blandete

    Kristina Kuzmic (originara din Croatia, in prezent locuieste in California cu sotul ei si cu cei trei copii), botezata pe internet „mama adevarului”, a devenit celebra dupa ce clipurile ei…
  • Cum sa educam copiii mici cu respect si blandete | Janet Lansbury De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Cum sa educam copiii mici cu respect si blandete | Janet Lansbury De La Carturesti

    Aceasta este cea de-a doua carte a autoarei Janet Lansbury care apare in limba romana, dupa succesul urias al primeia, Nu exista copii rai.Cel mai mare merit al cartii Cum sa educam copiii mici cu respect si blandete este ca explica foarte clar parintilor care este perspectiva copilului lor mic asupra lumii in care a sosit si pe care incearca sa o desluseasca.Una dintre cele mai mari provocari in viata de proaspat parinte sunt asteptarile prea mari de la copilul mic. Ne asteptam sa doarma bine, sa manance mult, sa planga cat mai putin, sa fie cuminte si cooperant ca-n filme. Doar ca realitatea e destul de diferita, iar parintii pot ajunge foarte repede sa se simta depasiti, nepriceputi, gata sa fuga in lume.Janet Lansbury, educator parental si autoare a mii de materiale pentru parinti din toata lumea, ne explica scurt si direct ce simt si vor copiii nostri, cum sa intelegem care sunt nevoile lor, cum sa ne ghidam copiii in toate cu respect, rabdare si blandete. Cartea contine multe cazuri concrete, indrumari practice despre cum sa te conectezi cu bebelusul tau, cum sa abordezi somnul, mesele, joaca, cum sa incurajezi independenta si creativitatea copilului, cum sa iti gestionezi furia si frustrarea cand copilul nu coopereaza.Ioana Chicet-Macoveiciuc, coordonator colectie Educatie cu blandete

    Aceasta este cea de-a doua carte a autoarei Janet Lansbury care apare in limba romana, dupa succesul urias al primeia, Nu exista copii rai.Cel mai mare merit al cartii Cum…
  • Cum e sa fii fata | De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Cum e sa fii fata | De La Carturesti

    Autori : Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross, Dana Savuica, Victoria Serman,O fata umbrela, care tine la pletele ei.Femeile masochiste din Romania si verighetele care ingrasa.O mansarda cu miros de cirese.O pasare a fericirii care canta intr-o casa pe cale sa fie vanduta.Un dialog intre mama si fiica despre iubire, copii si familie in zilele noastre.Viata ca o cura de slabire, pana intr-un moment in care devine cu totul altceva.O fata care a crescut sub semnul zeitei vanatorii.O campioana la tir care descopera dragostea.Flash-uri de memorie si o proiectie ironica intr-un viitor in care naratoarea devine prima presedinta a Romaniei. In ultima vreme, sunt aduse in discutie din ce in ce mai mult identitatea feminina, intrebarile legate de familie, de ceea ce inseamna maternitatea pentru femei, de atributele feminitatii. Noua autoare ne impartasesc in aceasta carte surprinzatoare si captivanta perspectiva lor asupra lumii la feminin: Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross, Dana Savuica, Victoria Serman.

    Autori : Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross, Dana Savuica, Victoria Serman,O fata umbrela, care tine la pletele ei.Femeile masochiste din…
  • Gradinita pentru totdeauna | Mira Loghin De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Gradinita pentru totdeauna | Mira Loghin De La Carturesti

    Odata cu intrarea copilului in colectivitate, in viata de parinte apare o mare schimbare. Gradinita este o noua relatie pe care incepi sa o construiesti de la zero, in care investesti in primul rand incredere si timp. Cum fac fata acestui proces? Cum ma ajut pe mine, cum imi ajut copilul? Cum ii va fi copilului meu fara mine? Va plange? Il va lua cineva in brate? Oare va manca? Va dormi la pranz? Si ce fac daca mai are un fratior mic acasa? Cum stiu ca e pregatit? Care e varsta cea mai potrivita? Cat de des se va imbolnavi? Ce fac daca refuza sa mai mearga la gradinita? Cum stiu daca a fost abuzat fizic sau emotional? Si daca nu se va acomoda, iar eu nu am solutii sa il tin acasa, ce fac? Sa caut o gradinita de stat sau privata? Cu program scurt sau lung?La toate aceste intrebari raspunde Mira Loghin, fondatoarea Centrului de Educatie Alternativa Lumea lui Momo, in cartea sa Gradinita pentru totdeauna, rodul unui studiu de zece ani bazat pe experienta sa in lucrul cu copiii, parintii si educatorii, pe formarile sale in educatie si psihologie, pe observarea comportamentului relational al copiilor si pe principiile Comunicarii Nonviolente.

    Odata cu intrarea copilului in colectivitate, in viata de parinte apare o mare schimbare. Gradinita este o noua relatie pe care incepi sa o construiesti de la zero, in care…
  • Partener si tata | Jesper Juul De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Partener si tata | Jesper Juul De La Carturesti

    In Partener si tata, psihoterapeutul danez Jesper Juul integreaza experientele, emotiile si reflectiile tatilor pe care i‑a intalnit in cursul celor 40 de ani de practica, dar si opiniile sale de specialist despre cum isi pot defini paternitatea, pentru a le oferi barbatilor un ghid la obiect despre cum pot fi tati si parteneri mai buni.Generatia noastra este prima in care tatii incep sa pretuiasca in mod deosebit relatia cu copiii lor, primii care observa ca nu pot invata sa fie tati de la femei, ci numai de la alti barbati. Dar cei mai multi dintre noi nu au avut tati pe care sa doreasca sa‑i imite, asa ca de unde stii cum sa fii un tata bun?„Ceea ce noi, barbatii, apreciem adesea ca fiind coplesitorul know‑how al mamelor nu este doar o consecinta istorica sau genealogica inevitabila, ci si un rezultat al atasamentului reusit. Pentru a face posibil acest proces de unire dintre tine si copilul tau, tre­buie sa petreci o multime de timp cu el, sa treci cu el printr‑o multime de experiente: conflicte, durere, boli, trebuie sa fii partas la primele sale succese, sa te joci si sa te zbengui cu el, trebuie sa fii pregatit sa te deschizi cu totul, sa fii prezent cu inima si mintea, pentru a‑i putea da copilului ceea ce are nevoie. Dar mai important decat orice altceva este ca trebuie sa ii permiti copilului accesul la tine, tre­buie sa il lasi sa simta cine esti. Pentru majoritatea barbatilor, aceasta este cea mai dificila parte. Dar ea le pare periculoasa si riscanta numai pentru ca este noua.“ – Jesper Juul

    In Partener si tata, psihoterapeutul danez Jesper Juul integreaza experientele, emotiile si reflectiile tatilor pe care i‑a intalnit in cursul celor 40 de ani de practica, dar si opiniile sale…
  • Cum sa crestem fiinte umane | Ross W. Greene De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Cum sa crestem fiinte umane | Ross W. Greene De La Carturesti

    Pentru a creste fiinte umane adaptabile, fericite si capabile de compasiune, inainte de orice trebuie ca parintele copilului de azi sa afle CINE este copilul sau, sa‐i accepte trasaturile native, dorintele si asteptarile, apoi sa‐l ajute sa duca o viata care sa fie in concordanta cu acestea. Sarcina parintelui nu este de a modela bucata de lut (copilul sau) in forma pe care el si‐a proiectat‐o: copilul nu‐i o bucata de lut, iar parintele nu are o asemenea putere.Ce poti si trebuie sa faci este sa ai influenta asupra copilului tau, pentru a‐l putea ghida corect. Iar asta poti obtine doar construind cu copilul o relatie bazata pe cooperare, ascultare si onestitate.Dr. Ross W. Greene, psihoterapeut cu experienta de trei decenii in lucrul cu copii si familii, prezinta in aceasta carte o metoda de dialog prin care orice conflict intre parinte si copil se poate rezolva elegant si avantajos pentru ambii, folosind instrumente ca empatia, enuntarea clara a asteptarilor fiecaruia si gasirea de solutii practice prin discutii calme. Nenumaratele exemple te vor ajuta sa aplici cu succes aceasta metoda blanda, rationala si eficienta de a fi un ghid de incredere pentru copilul tau.

    Pentru a creste fiinte umane adaptabile, fericite si capabile de compasiune, inainte de orice trebuie ca parintele copilului de azi sa afle CINE este copilul sau, sa‐i accepte trasaturile native,…
  • Parenting de rasu’‐plansu’ | Anna Whitehouse, Matt Farquharson De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Parenting de rasu’‐plansu’ | Anna Whitehouse, Matt Farquharson De La Carturesti

    Daca aceasta ar fi o carte de parenting, probabil ar fi cea mai onesta dintre toate. Din fericire, aceasta nu e o carte de parenting (desi include si o multime de informatii utile despre sarcina, nastere si ingrijirea copilului).E o carte despre doi oameni (jurnalisti si bloggeri din Marea Britanie) care sunt si parinti. Despre multele lor momente de panica si indoiala, despre durerea pierderii a cinci sarcini, despre doua nasteri impleticite, despre sute de momente caraghioase care probabil li s‐au intamplat tuturor celor care au decis sa nasca si creasca fiinte umane. Concluzia autorilor (o mama si un tata) este ca nimeni nu se descurca grozav in povestea asta cu parentingul, dar ca majoritatea dintre noi facem totusi o treaba destul de buna si ca singurul lucru care ne salveaza cand cadem in fundul fantanii este sa aducem cu noi ceva de mancare si sa radem de toata situatia.Despre asta este Parenting de rasu’‐plansu’, despre a rade cu lacrimi de tine si de altii ca sa nu te sufoci de plans cand jobul full time de a creste copii pare sa te depaseasca (si stim cu totii ca asta se intampla foarte des cand ai in grija fiinte mici si adorabile).

    Daca aceasta ar fi o carte de parenting, probabil ar fi cea mai onesta dintre toate. Din fericire, aceasta nu e o carte de parenting (desi include si o multime…
  • Copiii erei digitale | Martin L. Kutscher De La Carturesti Carti Dezvoltare Personala 2023-06-04

    Copiii erei digitale | Martin L. Kutscher De La Carturesti

    Cu sau fara ecrane la varsta mica? Ce efecte au ele asupra copiilor nostri? Si cum facem sa limitam accesul copilului la ceva atat de prezent in viata noastra?Tehnologia ne aduce o multime de avantaje reale, iar a tine copiii departe de ea pe termen lung nu este cu adevarat nici posibil, nici de dorit. Totusi, in multe familii moderne, copiii, dar si adultii petrec prea mult timp in fata ecranelor, in detrimentul interactiunii interumane, al jocului liber, al descoperirilor, analizei si imaginatiei.Aceasta carte, scrisa de Dr. Martin L. Kutscher, neurolog pediatru, prezinta (cu studii si analize documentate) efectele negative ale timpului indelungat petrecut in fata unui ecran, care sunt multiple: educationale (pierderea concentrarii, note mici, lipsa de interes la scoala si la teme), psihologice (goana dupa confirmare din partea altora, limitarea creativitatii, stres, anxietate sociala, agresivitate), neurologice (modificari reale ale creierului care duc la scaderea motivatiei si a autocontrolului), dar si fizice (oboseala, dureri de spate, alimentatie nesanatoasa, obezitate, risc marit de accidente, deteriorarea auzului).Din fericire, cartea ne ofera si multe solutii pentru a preveni sau a reduce efectele negative de mai sus. Pentru ca tehnologia ne poate face bine, daca stim sa gasim echilibrul pentru copiii si familia noastra.

    Cu sau fara ecrane la varsta mica? Ce efecte au ele asupra copiilor nostri? Si cum facem sa limitam accesul copilului la ceva atat de prezent in viata noastra?Tehnologia ne…