evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Stâlpnicul  -  Piatra  -  Nebunul  -  Luminile oraşului XXII  -  Fata morgana  -  Învingătorul ia totul  -  Nebunii lui Arrianus  -  Poveste de culcare  -  Pierderea  -  În tren  -  Spiritul este liber şi insurgent  -  Vânătoarea  -  Luminile oraşului XIV  -  La copcă  -  Fără doar şi poate  -  Cursa  -  Chipul de pe Marte  -  Fie-mi apa uşoară !  -  Printre oameni  -  Melodia care nu se aude  -  Dispariţia  -  Ghavany  -  Dependent TV  -  Mamă de duminică  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Colecţionarul  -  Halucinaţie  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Proprietate cu casă şi pădure  -  Povestea unui suflet  -  Clocitorul Josh  -  Jocul Zeilor (VIII)  -  Castravetele  -  Andru  -  Invizibilul  -  Furnizorul de vise  -  Meduza (XI)  -  Nu vreau să fiu un erou !  -  Plastic  -  Luminile oraşului XXIV  -  Almateea  -  Crist sideral  -  Trenul  -  Misiunea  -  Sete  -  Casa nebunilor  -  Scrisoare din Hipercubul 13  -  Sfântul  -  Pescăruşul  -  Portiţa


Interviu cu poeta și publicista Angela Baciu

"N-aș putea tr

Interviu cu poeta și publicista Angela Baciu
  Octavian Curpaş
“Mărturii dintre milenii” – Dialoguri culturale semnate Angela Baciu
varianta print

Octavian CurpaşPublicat Duminică, 29 Noiembrie 2009, ora 10:38

      "ANGELA BACIU - poet, publicist, consilier si promotor cultural, membru in USR, filiala Iasi, poeta vesnic indragostita de viata, mare, Venetia; autor al unor carti de poezie, publicistica si literatura pentru copii; poezia sa este tradusa in franceza, engleza, ceha, maghiara, slovaca, araba, etc."

     

      Octavian Curpas: - Unde v-ati nascut si petrecut copilaria?

     

      Angela Baciu: - M-am nascut si mi-am petrecut copilaria intr-un oras, asezare veche pe malul stang al Dunarii, in orasul lui Panait Istrati , in care puteai sa te identifici cu Nerantule si Chire Chiraline, cu oameni, de altfel, frumosi si primitori, pe o strada unde se vindea braga si nuga, in acel loc “cumplit de negustori” cum spunea Fanus Neagu, in orasul BRAILA in ziua de 14 martie 1970.

      Cunoscut sub numele de IBRAIL – de pe vremea cand era raia otomana, spatiu cosmopolit unde tinerii marinari straini acostau in portul vechi, un amestec de Orient si Occident, un oras viu, unde femei cu palarii cu boruri largi si manusi de dantela se plimbau la amiaza cu trasura , cu un comert infloritor si bogat… aceasta viata a disparut la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial…cat de mult mi-ar fi placut sa ma nasc la IBRAIL!

     

      O.C.- Ce studii ati urmat?

     

      A.B.- Dupa terminarea Liceului Pedagogic “C.Negri” din Galati, am urmat Facultatea de Drept si Administratie Publica in Bucuresti, masterat in Drept Eureopean si Administratie Publica si am urmat ulterior si cursurile Facultatii de Comunicare in Galati, avand si numeroase atestate si specializari in comunicare, relatii publicare, PR si management cultural.

      Domeniul de activitate: cultura - - poet, publicist,jurnalist, consilier/promotor cultural, membru in Uniunea Scriitorilor din Romania – filiala Iasi, membru in Asociatia Scriitorilor de Limba Romana din Quebec,redactor colaborator la diferite reviste de cultura scrise si on line.

      http://ro.wikipedia.org/wiki/Angela_Baciu-Moise

     

      O.C. – Ce ne puteti relata despre parintii Dvs.?

     

      A.B. – Sunt persoanele cele mai importante din viata mea, sunt oameni minunati, foarte tineri, care au fost si sunt alaturi de mine si carora le voi multumi mereu pentru tot ce au facut pentu mine. Unele dintre cartile mele le-am dedicat lor in semn de multumire pentru bunatatea, intelepciunea si valorile pe care le-am vazut si invatat.

     

      O.C.- Inainte de Dvs., cine din familie a mai scris poezie ?

     

      A.B.- In familia mea nu au existat persoane cu talente artistice, insa de la mama am ascultat prima data o poezie, un basm, o poveste recitata cu talent aproape actoricesc, mi-a cantat cantece pentru copii si mi-a insuflat dragostea pentru frumos, arta in general, dezvoltandu-se intre noi doua o relatie de stransa prietenie (suntem nascute in aceeasi zodie!) ce m-a ajutat sa devin mai puternica si mai inteleapta.

     

      O.C.- Ce va face fericita?

     

      A.B.- Zambetul parintilor, sa stiu ca sunt iubita de cel de langa mine, o zi calduroasa la malul marii, o plimbare pe faleza dunarii, sa simt scartaitul zapezii sub talpa undeva la munte cu cel drag alaturi, sau un brad impodobit de craciun!

     

      O.C.- Sa vorbim acum putin despre puterea poeziei in viata Dvs.,ce relevanta are poezia pentru Dvs.? Si cum v-ati apucat de scris?

     

      A.B.- Inseamna totul, indiferent de meseriile pe care le-am practicat in domenii mai mult sau mai putin apropiate de cultura, am rezistat…doar pentru ca poezia m-a salvat, mi-a dat energie, m-a ridicat cand nu mai puteam, am mers mai departe pentru ca ea era acolo si ma astepta, sa scriu….sa scriu…E greu sa spun acum cand m-am apucat de scris, cred ca undeva pe la 10 ani, aproape ca nici nu mai tin minte, cred ca m-am nascut cu dorinta de a scrie, (asa cum mi-am dorit foarte mult sa urmez teatru si film), desigur am inceput sa scriu poezie pentru copii, compuneri, apoi a urmat jurnalul. Vocatia mea este sa las ceva in urma, sa stiu, sa cunosc, sa vad,sa pipai, apoi sa duc la bun sfarsit ce mi-am propus: o carte, un poem, o expozitie, un proiect, o carte pentru copii, un vers.

     

      O.C.- Concret, cand ati debutat literar si editorial?

     

      A.B.- Am debutat cand a trebuit, nici mai devreme, nici mai tarziu. Literar am debutat la 17 ani cu un grupaj de poeme si o cronica semnata de regretatul critic Radu G.TEPOSU (iata tocmai se implinesc 10 ani de cand a plecat in lumea ingerilor) in revista “Amfiteatru”(Bucuresti) unde era redactor sef in acea vreme si caruia ii voi multumi mereu ca a avut incredere in potentialul meu creator si de la care am avut atat de multe lucruri bune de invatat, in special de a avea grija de a pastra tot ce inseamna istorie literara prin fotografii inedite, scrisori, corespondente, sfatuindu-ma sa realizez o serie de interviuri cu mari personalitati pe care le voi cunoaste de-a lungul vietii, fapt pe care l-am facut si il fac si in ziua de astazi.

      A urmat apoi primirea unor premii literare la diferite concursuri si festivaluri,incepand cu marele premiu la festivalul “Baladele Dunarii” presedinte era pe atunci poetul Lucian AVRAMESCU (astazi ajungand la peste 30 de premii nationale si internationale pentru poezie si publicistica), frecventarea cenaclului “Confluente”, participarea la cateva sedinte a cenaclului de “Luni”,publicarea unor poezii in diferite reviste literare din tara, ajungand la varsta de… 23 de ani cand am predat primul meu manuscris la Ed. ”Porto Franco “ din Galati. La aproape un an dupa, s-a petrecut debutul meu editorial cand mi-a aparut prima carte de poezie, ce a primit si premiul de debut la “Festivalul International de Poezie de la Sighetul Marmatiei- serile de la Desesti”,presedinte fiind in acea vreme scriitorul Nicolae PRELIPCEANU.

     

      O.C.- Cate volume ati publicat pana in prezent, va rog sa le enumerati pentru cititorii nostri.

      A.B.- Am publicat pana in prezent:

      * volume de poezii :

      – “Fragmente dintr-o cavatina” Ed.Porto Franco, Galati, 1994;

      - “Ce departe e iubirea aceea” Ed.Porto Franco, Galati,1995;

      - “Maci in noiembrie” Ed.Dacia, Cluj,1997;

      - “Sentimente captive” Ed.Porto Franco, Galati, 1997 (cu o cronica semnata de Radu G.TEPOSU);

      - “Trei zile din acel septembrie” Ed.Limes, Cluj, 2003 (cu o postfata de Laurentiu ULICI);

      - ”Dragostea ca o mangaiere de fiara”Ed.Sinteze, Galati,2003 (prezentari de Ion ROTARU si Constantin TRANDAFIR);

      - “Tinerete cu o singura iesire” Ed.Dacia, Cluj,2004, Colectia “Poetii Galatiului”editie in limbile romana, franceza si engleza – “Premiul pentru cea mai buna carte de poezie a anului 2003” decernat de Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Bacau.

      - “35” Ed.”Don Star” Galati, 2005

      - “De maine pana mai ieri, alaltaieri”Ed.Limes, Cluj, 2007 (cu o prezentare de Mircea PETEAN)

      - “Poezii / Versek” Ed.Limes/AB ART, 2009, editie in limbile romana si maghiara

      * carte pentru copii:

      - “Frati tarcati” poezie si carte de colorat pentru copii, Ed.”Pax Aura Mundi”Galati, 2006

      * volume de publicistica:

      - “Marturii la sfarsit de veac” Ed.Arionda, Galati, 2000

      - “Marturii dintre milenii” Ed.Limes, Cluj, 2007 – volum premiat in cadrul “Festivalului Porni Luceafarul- “Hyperion”Botosani,2008 si Premiul Uniunii Scriitorilor, filiala Iasi, 2008 - pentru sectiunea eseu/publicistica

     

      O.C.- Sunteti si membru in diferite uniuni si asociatii (va rog sa le enumerati) , poezia Dvs.este tradusa in limbile franceza, engleza, maghiara, ceha, slovaca, sunteti prezenta si in numeroase antologii si dictionare, sunt toate acestea o recunoastere a valorii unui scriitor? Sunteti si redactor colaborator la multe reviste…

     

      A.B.- Poate ca da, munca unui scriitor poate fi vizibila prin prezenta in dictionare, antologii, prin primirea premiilor (cu toate ca eu consider ca niciodata un scriitor nu scrie cu scopul de a primi vreun premiu) dar, in special prin cartile sale. Sunt membru in Uniunea Scriitorilor din Romania – filiala Iasi din 2002 (http://www.uniuneascriitorilor.ro/afisare.php), membru in Asociatia Scriitorilor de Limba Romana din Quebec (http://www.aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/membri_files/angelabaciu.htm)- asociatie ce tocmai a publicat o noua antologie de poezie vezi site (http://www.aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/editura.htm ), in care sunt si eu prezenta alaturi de un alt galatean profesorul si traducatorul de limba franceza d-ul Constantin FROSIN, dar si redactor colaborator la revistele on line: “Agero” din Germania( http://www.agero-stuttgart.de/globalnews_poezie.htm), revista si televiziunea “Nou horizont” Valencia, Spania (http://www.nouhorizont.com/), “Sfera on line (http://www.sferaonline.ro/sectiuni/poezii/article/?id=3594),, A.R.P.,”Romanian Vip” (http://www.romanianvip.com/2009/05/interviu-alteta-regala-radu/)

      s.a.,cat si la revistele literare “Dunarea de Jos”, “Porto Franco”, “Axis libri”, “Convorbiri literare”, “Poezia” s.a.

      O.C. – Pornind de la cateva cronici despre interviurile Dvs.:

      “As dori sa-mi exprim creditul meu crescand acordat “marturiilor” – document... incat va felicit, D-na Angela BACIU la gandul ca doriti a aduna si publica asemenea documente in cartea Dumneavoastra, de natura a imbogati pe contemporanii dornici de a cunoaste si, as spune, trai in timpul trecut ca si in timpul nostru, ca martori ai vietii si realitatii demne de noi, de ,intelegerea noastra. Cu aceste ganduri va multumesc, la randul meu, pentru oportuna, binevenita Dumneavoastra activitate. » a spus regretatul Al.HUSAR, sau : « …Sunt convins ca « marturiile » pe care le adunati vor constitui temeiuri serioase pentru aprecierea, pe baza unor premise sociologice corecte, a literaturii noastre de azi » zicea Dan MANUCA, sau : « …Am citit cu deosebita placere si surprindere in poezia dumitale si despre viata, moarte, boala, se stie ca este o stransa legatura intre viata si moarte, este vorba despre aspectul pur metafizic…Sunt fericit ca se mai scrie literatura buna, va felicit pentru poezie…iar pentru perspectiva carierei dumitale …totul confirma ca mergeti pe un drum bine ales…Am scris despre dumneata in « Istoria » mea, cateva randuri, consistente va asigur si doresc sa va felicit si pentru interviurile pe care le faceti, caci asa adunati toate « memoriile », povestile ce n-au voie sa fie uitat... » scria regretatul Ion ROTARU, ce cuprind cartile Dumneavoastra de interviuri si ce nume ati intervievat de-a lungul anilor ?

      A.B.- Asa cum am mai spus si in alte dialoguri scrise sau televizate, am inceput sa realizez aceste interviuri incepand de prin anul 1992. Cartea « Marturii dintre milenii »,Ed.Limes,Cluj,2007 cuprinde 63 de interviuri inedite cu mari nume ale literaturii române contemporane ( îi numesc acum doar pe câţiva: Radu CARNECI, Barbu CIOCULESCU, Constantin CIOPRAGA, Dan Al.CONDEESCU, Alexandru GEORGE, Al.HUSAR, Emil IORDACHE, Cezar IVANESCU, Dumitru MATALA, Emil MANU, Dan MANUCA, Mircea MICU, Ion MILOS, Mircea MUTHU, Fanuş NEAGU, Ion POP, Cornel REGMAN, Ion ROTARU, Mircea SANTIMBREANU, Eugen SIMION, Mircea Horia SIMIONESCU, Radu G.ŢEPOSU, Laurenţiu ULICI, Lucian VASILIU, Teodor VARGOLICI, Mircea ZACIU si mulţi alţi) din nefericire, unii nu mai sunt printre noi; Cartea vorbeste despre condiţia scriitorului in epoca actuală, modele creatoare, relaţia magistru-ucenic, promovarea literaturii române in străinătate, reconfigurarea scării de valori, necesitatea revizuirilor, etc.si cuprinde si o inedita arhiva fotografica cu scriitori contemporani.

      O.C.- Pregatiti si un volum de interviuri cu scriitori galateni. Ce altceva mai pregatiti pentru publicul cititor? Planuri de viitor?

      A.B. – Am in lucru volumul II din seria interviurilor ce fac parte din “Marturii dintre milenii”, un volum de interviuri cu scriitori galateni (perioada anilor 1960 pana in prezent), cat si un volum de poezii de dragoste. Nu imi fac planuri de viitor, imi doresc sa ma bucur de viata, sa iubesc si sa fiu iubita – mi se pare cel mai important lucru in viata IUBIREA, pot spune universul, destinul meu se invarte in jurul iubirii, nu-mi pot inchipui viata (indiferent de varsta), scrisul, cotidianul, totul...fara acest miracol care se numeste dragoste. Am invatat in viata sa trec peste multe, am vazut multe chipuri ale suferintei, chinului, bolii, mortii, dar, cea mai mare suferinta ar fi lipsa iubirii. N-as putea trai fara iubire, iubesc cu disperare TOTUL! Totusi, vorbind de planuri, mi-as dori sa scriu o carte...la Venetia, desigur, alaturi de persoana draga.

      O.C. – Ati participat in urma cu ceva vreme in turneul “Promovarea literaturii romane in spatiu european” desfasurat in Ungaria, Slovacia, Cehia, ce scop a avut si ce ati organizat concret?

      A.B. – Acum aproximativ doi ani a luat nastere acest proiect initiat de poetul Attila F.BALAZS – directorul editurii AB/ART, organizat de “Asociatia Culturala din Tinutul Homorodului” si finantat de Ministerul Culturii si Cultelor- Proiectul PROMOCULT”. La propunerea poetului Mircea PETEAN am avut si eu onoarea sa fac parte din echipa de scriitori romani ce au plecat in acest turneu, am fost impartiti in trei grupe; din prima grupă au facut parte : Ion CRISTOFOR, Dinu VIRGIL, Adina UNGUR, Francois BREDA, Markus Barbarossa JANOS, Zoltan BARABAS (translator), Zoran ARDAMICA şi Jitka ROZNOVA (traducator); a doua grupă : Mircea PETEAN, Ioan PETRAS, Traian STEF, Vasile BAGHIU, Zoltan KIRALY şi Ladislav SZUCS ; a treia grupă : Angela BACIU , Cassian Maria SPIRIDON, Zsolt KARACSONY, Hanna BOTA, Kinde ANNAMARIA şi Szücs LASZLO, ultimii doi neputând participa din motive personale fiind înlocuiţi de Gellu DORIAN şi Adrian alui GGHEORGHE. Am participat la diferite intalniri cu publicul, am avut recitaluri poetice, colocvii despre literaturile tarilor nou intrate in Europa, seri de poezie, seminarii, vizite in diferite scoli, licee, biblioteci, case de copii, chiar si un azil de batrani. Care a fost obiectivul acestui proiect ? Noi am dezvoltat dialoguri între cele trei tări, am avut meritul de a fi un catalizator de energii creatoare şi înnoitoare, noi am promovat poezia si poetii români în ţările vecine Ungaria, Slovacia si Cehia , precum şi un excelent schimb de experienţă prin deschidere, comunicare şi interculturalizare. Justificarea acestui proiect? A constat in necesitatea întâlnirilor profesionale, cunoaşterea noastră în lume, traducerea literaturii române şi ne-am dorit sa fim o importantă manifestare culturală naţională şi internaţională, aşteptată cu mult interes atât de scriitorii români, cât şi de colegii noştri din ţările vecine. Finalizarea acestui proiect a constat în publicarea a catorva antologii de poezie românească, cat si carti de autor, traduse în limbile slovacă, maghiară si ceha într-o forma grafică de excepţie editate de « Asociaţia Culturală din Ţinutul Homorodului » în colaborare cu Editura «AB-ART» din Bratislava şi «AB-ART» din Ungaria.In aceste carti suntem prezenti toţi scriitorii ce am facut parte din acest îndrăzneţ turneu de promovare, ele fiind donate instituţiilor culturale, bibliotecilor, universităţilor.

      O.C.- Tocmai v-a aparut si volumul de poezie « Poeme/Versek » la Ed.Limes/AB ART tradus in limba romana si maghiara.

      A.B. – De curand mi-a aparut acest volum bilingv romano-maghiar (http://en.calameo.com/read/0001086501e07112f2135) volum ce face parte tot din acest proiect cultural si care, a fost bine primit in presa literara.

      O.C.- Cum a fost promovat? Tocmai am citit de un maraton cultural pe care l-ati organizat de curand.

      A.B.- In luna octombrie am organizat un adevarat maraton de poezie alaturi de poetii Mircea PETEAN (directorul editurii Limes din Cluj) si Attila F.BALAZS (directorul editurii AB/ART Bratislava) mergand in Piatra Neamt – gazda Adrian Alui GHEORGHE, Galati – gazda Biblioteca “V.A.Urechia” prin director prof.Ilie ZANFIR, Braila – gazda Biblioteca “Panait Istrati” si Constanta – gazda Biblioteca “Ovidius” organizator Ioan POPISTEANU.

      O.C.- A.B. ce impact a avut - mediatic, de vanzare a cartilor, sufletesc, relatii de prietenie – acest maraton de poezie?

      A.B. - Peste tot unde am fost, revistele de specialitate, ziarele si emisiunile de televiziune locale au relatat evenimentul, publicul a fost alaturi de noi si s-a bucurat, bibliotecile au cumparat din volumele prezentate, am legat noi prietenii cu scriitori si cu oameni de cultura, a fost un maraton extrem de reusit ,publicul prezent a reusit sa ne cunoasca mai bine, intotdeauna crezand in aceste intalniri sapientiale, unice, ce ne imbogatesc sufletul si spiritul.

      O.C.- Ştiu că ati realizat mai multe proiecte culturale printre care : “Ziua cărţii pentru copii”, “Atelierele de creaţie ale poetei Angela Baciu”, “Povestitorii de pe strada Domnească”, “Întâlnire cu fanii Paulo Coelho”, “Confluenţa artelor.ro”, “GalART pentru tineri”, « Concurs de poezie pentru liceeni”, « Comunicare.ro », « Don Caesar – in memoriam Cezar Ivanescu », etc. Care dintre proiectele enumerate sau dintre cele pe care nu le-am amintit aici, ati dori să le prezentati în câteva cuvinte, cititorilor noştri?

      A.B.- Acestea sunt doar o parte dintre proiectele pe care le-am realizat, scopul acestora este o cunoastere mai mare a personalitatilor si valorilor romanesti, reflectarea valorica a dimensiunii creatoare a culturii contemporane, grupul tinta fiind copii, tinerii din scoli, licee, colegii. Obiectiv primordial? Promovarea valorilor culturale si descoperirea unor noi talente. Cu proiectele mele merg in diferite institutii culturale cu care dezvolt parteneriate culturale, in scoli, biblioteci, case de cultura, centre culturale unde ma intalnesc cu tineri, dar si cadre didactice, artisti deschisi spre noi colaborari si, in special cu publicul cititor.

      O.C.- De curand ati facut un parteneriat cu Libraria „Humanitas” realizand o emisiune culturala intitulata „Dialogurile poetei Angela Baciu”, a carui realizator si moderator sunteti, ce mesaj transmit emisiunile Dvs.si ce invitati aveti?

      A.B.- Libraria „Humanitas” din Galati ne-a pus la dispozitie un spatiu modern, o adevarata cafenea ...literara, unde te poti relaxa in fata unui ceai fierbinte si a unei carti bune. Acolo am instalat studioul de unde transmit emisiunea mea realizata de televiziunea TV Express Galati. Este o emisiune culturala in care se impletesc toate artele, adresandu-ma tuturor varstelor si pregatirilor profesionale. Am avut invitati scriitori, directori de edituri, poeti, redactori de reviste, emisiuni cu public (ex:”Seara fanilor lui Paulo Coelho”), am invitat un artist decorator ce avusese expozitii de vintage si handmade, tineri debutanti, dar si din domeniul teatrului, baletului, muzicii etc. Organizez si diferite concursuri pentru telespectatori fideli, scrisoarea saptamanii, prezint ultimele aparitii editoriale, revista presei culturale, prezint albume de arta, dar si c.d.-uri cu muzica, carti vorbite, evenimentele culturale saptamanale si promotii atractive. Imi doresc sa fie o emisiune plina de informatie, in care cultura, artele in general sa aduca o nota de prospetime celui ce sta in fata televizorului iubitor de arta si nu numai. Ma bucura faptul ca primesc saptamanal scrisori si e-mailuri de la telespectatori, cititori care se bucura de asemenea evenimente culturale.

      O.C.- Cum va petreceti timpul liber?

      A.B.- Ma bucur de orice moment liber, fie in timpul zilei, sfarsitul saptamanii sau in vacante...ma bucur sa-i am pe cei dragi langa mine, sa descopar locuri noi, sa ma bucur de o zi cu soare, sa vad marea, sau sa ma bucur de zilele de sarbatoare.

      O.C.- Ce hobby-uri aveti?

      A.B.- Multe lucruri imi plac, muzica si dansul imi aduc energie si optimism, calatoriile ma fac fericita si ma inspira in cartile mele, fotografia este un alt domeniu drag, placandu-mi sa fac fotografii, dar mai ales sa colectionez fotografii cu scriitori pe care le adun si le folosesc in diferite expozitii fotografice pe teme.

      O.C.- Ati dori sa faceti o recomandare celor pasionati sa scrie poezie?

      A.B.- E un drum greu, daca asta iti doresti in viata trebuie sa fii foarte serios si dedicat, nu poti abandona pe drum, e ca o binecuvantare, sau...ca o boala, depinde cum privesti, e greu si pentru ca nu este o meserie din care poti trai, deci trebuie sa te „rupi” sa ai si alte meserii pe langa, dar...daca talentul si dorinta de a scrie sunt reale si puternice atunci e un drum frumos si merita toate sacrificiile.

      O.C.- Cine este Angela BACIU in...viata de zi cu zi?

      A.B. – O femeie obisnuita care se imparte intre scris, servici, proiecte culturale, carti, cumparaturi, lansari de carte, emisiuni tv, vizite la parinti, o masa pregatita pentru persoana draga, citirea corespondentei, o femeie optimista, plina de viata care se bucura de fiecare clipa fie ca este acasa, la serviciu, biblioteca, editura, redactie, pe o terasa la malul dunarii, pe strada domneasca sau balcescu, intr-un anticariat sau o galerie pe lipscaniul bucurestean sau la 2 mai...O femeie a zilelor noastre, dar ...cum probabil v-ati dat seama, plina de nostalgii!

      O.C. – Aveti un mesaj final pentru cititorii nostri?

      A.B.- Le multumesc tuturor cititorilor (atat din revistele scrise si on line), pentru faptul ca ne citesc, le multumesc pentru toate mesajele si comentariile publicate - si celor de pe yahoo, google si youtube. (http://www.youtube.com/watch?v=qhSyXytJjUg).

     

     

     

     

      Atat cititorilor nostri, cat si Dumneavoastra D-le Octavian CURPAS va multumesc, mi-a facut o mare bucurie si onoare dialogul cu Dumneavoastra si va urez atat in cariera artistica, cat si in cea profesionala multe impliniri si inspiratie.

      Si pentru ca ne apropiem de sfarsitul anului, sa va bucurati de cei dragi si...sarbatori magice!

     

© Copyright Octavian Curpaş
Nota :    8 noiembrie 2009
Comentarii (1)  
marinescu marianb-braila
Duminică, 29 Ianuarie 2012, ora 04:14

solicit cooperare in vederea punerii de versuri pe muzica folk deja existenta daca este posibil, astept raspuns in vederea cooperarii.

Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online